ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Τρεις, όλοι κι όλοι!

Ανδρέας Βιολάρης

Ανδρέας Βιολάρης

Σήμερα δεν θα παραθέσουμε την προσωπική μας άποψη για το παρόν και το βραχυπρόθεσμο μέλλον της Ομόνοιας. Θα επικαλεστούμε και θα μεταφέρουμε κάποιες από τις απόψεις που παρέθεσε χθες ο Ανδρέας Χαρίτου, κατά την διάρκεια της δίωρης συνέντευξης που παραχώρησε χθες στον ΣΠΟΡ FM 95,0.

Από τα πολλά και ενδιαφέροντα που μας είπε ο τερματοφύλακας – σημαία του «τριφυλλιού», ξεχωρίζουμε την άποψή του για τις δυνατότητες του υφιστάμενου ρόστερ και το δύσκολο έργο του Πάμπου Χριστοδούλου να δημιουργήσει ένα ισχυρό και διεκδικητικό σύνολο.

Η άποψη του Ανδρέα Χαρίτου έχει βαρύνουσα σημασία, όχι μόνο γιατί υπηρέτησε πιστά τον σύλλογο για σχεδόν τρεις δεκαετίες (τις δύο σαν παίκτης και άλλη μία σαν προπονητής τερματοφυλάκων), αλλά γιατί είναι ο μοναδικός παλαίμαχος ποδοσφαιριστής που παρακολουθεί ΟΛΑ ανεξαιρέτως τα παιχνίδια της ομάδας του, εντός και εκτός έδρας!

Κληθείς να απαντήσει στην ερώτηση: «σε ένα ιδανικά χτισμένο ρόστερ, πόσους παίκτες θεωρείς ότι πρέπει να συνεχίσουν στην επόμενη σεζόν», ο Χαρίτου απάντησε άμεσα και χωρίς να το πολυσκεφτεί: «Για την ενδεκάδα θα κρατούσα μόνο τρεις παίκτες». Σε διευκρινιστική ερώτηση για το ποιος είναι ο 3ος ποδοσφαιριστής, πέραν τον Χριστοφή και Νταρμπισιάιαρ, δεν πήραμε συγκεκριμένη απάντηση. Δεν έχει όμως και σημασία…

Η συγκεκριμένη τοποθέτηση του Ανδρέα Χαρίτου έχει το δικό της ενδιαφέρον και είμαστε σίγουροι πως την συνυπογράφει η πλειοψηφία των… προπονητών της πράσινης εξέδρας. Ωστόσο, στο τέλος της ημέρας, αυτό που έχει πραγματικά μεγάλο ενδιαφέρον και σημασία, είναι να μάθουμε τις απόψεις/προθέσεις του ίδιου του Πάμπου Χριστοδούλου επί του θέματος. Μέχρι στιγμής πάντως δεν έχει καταθέσει έκθεση αξιολόγησης του υφιστάμενου ρόστερ, ούτε έχει μεταφέρει επίσημα τη θέση του στη διοίκηση σε σχέση με το μέλλον του οποιουδήποτε ποδοσφαιριστή. Αυτό αναμένεται να γίνει με την επιστροφή του Κύπριου προπονητή από το εξωτερικό..

*Τον Ανδρέα Βιολάρη μπορείτε να τον ακούτε καθημερινά στον ΣΠΟΡ FM 95,0, στην εκπομπή «Pressing» (14:00-16:00).

 

ΟΜΟΝΟΙΑ: Τελευταία Ενημέρωση