ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Κωδικός κάρτες

Η προσπάθεια του Απόλλωνα για να καταφέρει να πάρει το πρωτάθλημα δέχθηκε πλήγμα στον αγώνα με την ΑΕΛ, καθώς ήταν μια ευκαιρία να μειώσει που δεν εκμεταλλεύτηκε. Τα προβλήματα που έχει να αντιμετωπίσει η ομάδα της Λεμεσού σε ό,τι αφορά απουσίες είναι ένα θέμα που δεν επικαλούνται συχνά, όμως πλέον δεν κρύβεται.

Δεν είναι μόνο οι τραυματισμοί που παίζουν ρόλο και προκαλούν πονοκέφαλο στο Σωφρόνη Αυγουστή, αλλά και οι τιμωρίες που δυσκολεύουν τον καταρτισμό της ενδεκάδας.

Η αρχή του «κακού» έγινε στον επαναληπτικό αγώνα κυπέλλου με την Ομόνοια στις 22/2 όταν δέχθηκε την απευθείας κόκκινη κάρτα ο Ρομπέρζ. Έχασε τα ντέρμπι με ΑΠΟΕΛ και Ανόρθωση.

Ακολούθως, ο Σεμέδο αποβλήθηκε στον αγώνα με την Ανόρθωση και έχασε τέσσερα ματς, ενώ και ο Ρομπέρζ αποβλήθηκε εκ νέου χάνοντας άλλα τέσσερα στο ματς με την ΑΕΚ.

Πρόβλημα είναι όμως πέραν των αποβολών και οι κίτρινες κάρτες. Συνολικά 16 κίτρινες έχει φάει ο Απόλλωνας στα έξι ματς της Β’ φάσης και αυτές επιφέρουν τιμωρίες.

Ο Σακέτι είναι ο πιο συχνός, αφού δέχθηκε τέσσερις κάρτες στα έξι ματς και έχασε ήδη ένα, με Ανόρθωση και θα χάσει και την ΑΕΚ. Την ΑΕΚ θα τη χάσει και ο Μάγκλιτσα ενώ το πρόβλημα μεγαλώνει πολύ αν υπολογίσουμε όσους είναι στο όριο.

Διαβάστε: Ρομπέρζ (ναι, επιστρέφει και είναι στο όριο πάλι), Παπουλής, Γκόμεζ, Σαρδινέρο, Άλεξ, Σέρτζιο, Πέδρο και Βινίσιους!

Άντε να παίξεις ένα ματς φωτιά σαν αυτό της Λάρνακας και να το βγάλεις χωρίς κάρτες. Το πρόβλημα συνεχώς μεγεθύνεται αφού ο κανονισμός που θέλει τους παίκτες να τρώνε ποινή στις δυο κάρτες, τους εμποδίζει από το να παίξουν.

ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ: Τελευταία Ενημέρωση