ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Αν όχι τώρα, πότε;

Σάββας Λαζανιάς

Σάββας Λαζανιάς

lazaniass@sppmedia.com

Η προσέλευση των ΑΠΟΕΛιστών στο χθεσινό παιχνίδι με την Ανόρθωση στο ΓΣΠ ήταν κατώτερη των προσδοκιών και της δυναμικότητας που έχει -αποδεδειγμένα- ο κόσμος των «γαλαζοκιτρίνων».

Δυστυχώς το χθεσινό φαινόμενο έχει παρατηρηθεί στα πλείστα εντός έδρας παιχνίδια των «γαλαζοκιτρίνων». Το πρωτάθλημα μπήκε στην τελική ευθεία όμως η προσέλευση των ΑΠΟΕΛιστών στο ΓΣΠ παραμένει σε πολύ χαμηλά επίπεδα.

Θεωρητικά, υπολογίζοντας και τον μεγάλο αριθμό των εισιτηρίων διαρκείας, ο ΑΠΟΕΛ μπορεί να παίρνει άνετα πενταψήφιο αριθμό οπαδών στα κρίσιμα (όπως ήταν και το χθεσινό) εντός έδρας παιχνίδια, κάτι που όμως δεν συμβαίνει. 

Πότε επιτέλους θα επιστρέψει ο κόσμος του ΑΠΟΕΛ στο γήπεδο; Βρισκόμαστε μόλις τέσσερις αγωνιστικές πριν από την ολοκλήρωση του μαραθωνίου. Το πρωτάθλημα βρίσκεται σε μια κρισιμότατη καμπή και αυτό θα πρέπει να το καταλάβουν οι πάντες.

Σύμφωνοι, η ομάδα δεν βρίσκεται και στα καλύτερα της το τελευταίο διάστημα. Αυτός είναι ένας ακόμη λόγος για να επιστρέψει ο κόσμος –τουλάχιστον- στα εντός έδρας παιχνίδια και να δώσει μια επιπλέον ώθηση στους ποδοσφαιριστές.

Οι οπαδοί του ΑΠΟΕΛ ζητούν (ορθώς) από τους παίκτες και την τεχνική ηγεσία να κάνουν την αυτοκριτική τους και να βελτιώσουν άμεσα την εικόνα της ομάδας. Θα πρέπει όμως να κάνουν και τη δική τους αυτοκριτική.  Πρέπει να καταλάβουν ότι η στείρα κριτική από τον καναπέ του σαλονιού δεν βοηθά καθόλου την ομάδα.

Πρέπει να παραδειγματιστούν από τις 5-6 χιλιάδες των ΑΠΟΕΛιστών -που ακολουθούν την ομάδα σε όλα τα γήπεδα της Κύπρου- και να επιστρέψουν μαζικά στα... τσιμέντα.

ΑΠΟΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση