ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Βαλβέρδε: «Ποτέ δεν είπα πως φεύγω»

Τα πράγματα στη θέση τους θέλησε να βάλει ο Ερνέστο Βαλβέρδε, καθώς στη σημερινή συνέντευξη Τύπου για το ματς της Μπιλμάο κόντρα στην Έιμπαρ ξεκαθάρισε ότι δεν έχει πει ότι θα φύγει από την ομάδα.

Έναν διαφορετικό Ερνέστο Βαλβέρδε συνάντησαν σήμερα οι εκπρόσωποι του Τύπου και ειδικότερα οι ρεπόρτερ στα θέματα της Αθλέτικ Μπιλμπάο, αφού στο περιθώριο της συνέντευξης Τύπου για το ματς των Βάσκων κόντρα στην Έιμπαρ, ο Ισπανός τεχνικός θέλησε να πάρει τον λόγο πριν καν δεχθεί ερωτήσεις.

Συγκεκριμένα, ο πρώην τεχνικός του Ολυμπιακού θέλησε να ξεκαθαρίσει ότι ουδέποτε ενημέρωσε τον πρόεδρο της ομάδας ότι δεν θα συνεχίσει στην Μπιλμπάο και πρόσθεσε ότι ακόμα δεν έχει γίνει κάποιο ραντεβού για το μέλλον του.

«Δεν είναι αλήθεια ότι έχω μιλήσει στον πρόεδρο και του έχω πει ότι δεν θα συνεχίσω. Το λέω και το ξεκαθαρίζω. Δεν έχει γίνει ακόμα κάποια συνάντηση. Όταν μιλήσουμε, υποθέτω ότι όλοι θα το μάθουν.

Αυτή είναι η αλήθεια και όλοι ξέρετε πώς είναι αυτές οι καταστάσεις», είπε ο «τσινγκούρι» χωρίς να δώσει περαιτέρω συνέχεια στο θέμα.

Πηγή: sport-fm.gr

Πριμέρα Ντιβιζιόν: Τελευταία Ενημέρωση