ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Έχει… θέμα

Χρήστος Ζαβός

Χρήστος Ζαβός

Γράφτηκαν και ακούστηκαν πολλά περί του Γιαννιώτα. Όχι φυσικά για την αναμφισβήτητη αγωνιστική του αξία αλλά για τη συμπεριφορά του. Ο καθένας έχει την άποψη του και είναι πέρα για πέρα σεβαστή.

Πέρα για πέρα σεβαστή είναι και η άποψη της ομάδας του που προσπαθεί να τον προστατέψει,  αλλά και των αντιπάλων που τον κατηγόρησαν κατά καιρούς για απρεπή συμπεριφορά.

Όπως σε όλα θέματα έτσι και σ’ αυτό του Ελλαδίτη, μαίνεται μια μάχη εντυπώσεων από τη μια ή την άλλη μεριά. Από τους δε, γίνεται μια προσπάθεια να παρουσιαστεί ως θύμα ενώ οι μεν, του καταλογίζουν ότι στραβό συμβαίνει στο κυπριακό ποδόσφαιρο. Υπερβολές όπως συνήθως δηλαδή.

Υπάρχει όμως μια κοινή συνισταμένη ως προς το πώς πρέπει να προσεγγίζουμε την πραγματικότητα. Και ερωτώ…  είναι κάποιος που έχει στοιχειώδη αντίληψη και αρνείται ότι ο Γιαννιώτας έχει πρόβλημα συμπεριφοράς εντός του γηπέδου;

Με συγχωρείς αλλά και ο φανατικότερος των πορτοκαλί κάποια «ανωμαλία» θα την έχει διακρίνει. Εκτός και αν είναι συνεχώς πάνω στα ποτά του. Ακόμη όμως και με τρία σφηνάκια τεκίλα δύσκολα μπορεί κανείς να τον δικαιολογήσει. Τώρα άμα πιεί και περισσότερο μπορεί και να δει τον Ελλαδίτη, Τζον Λένον.

Δεν ξέρω αν κάποιοι θεωρούν ότι οι ποδοσφαιρικοί illuminati  έχουν στήσει σχέδιο συνωμοσίας ενάντια του 24χρονου εξτρέμ. Και αν όντως συμβαίνει κάτι τέτοιο γιατί οι illuminati δεν στοχοποίησαν τον υπέρ-πολύτιμο Πιέρο, τον τεράστιο Μοράις ή τον οξύθυμο Μερκή;   Μάλλον γιατί υπάρχει ένα θέμα με δαύτον.

Το χειρότερο δε είναι ότι κάποιοι προσπαθούν να βρουν δικαιολογίες. Και τούτη ακριβώς η τακτική αναζωπυρώνει και δεν ομαλοποιεί την κατάσταση. Αντί να δούμε την ουσία του προβλήματος, καθόμαστε και γράφουμε ή λέμε παπαριές.

Στην προσπάθεια αυτή φλερτάρουμε και με την αστειότητα. Δεν μπορεί το καραγκιοζιλίκι να το «βαφτίζεις» πάθος. Ούτε την απρεπή συμπεριφορά με «απάντηση στις προκλήσεις».

Άσε που το πάθος συμπαρασύρει άπαντες ακόμη και τους θεατές. Άμα το πάθος λογίζεται με τον τρόπο του Μακεδόνα παίκτη, τότε θα βαράγαμε τούμπες πάνω στις κερκίδες ή θα πιάναμε τα cojones  μας με κίνδυνο να παρεξηγηθούμε και από την ίδια τη μάνα που μας έκανε.

Για να τελειώνουμε. Μέσα σ’ αυτή τη κακογουστιά που επικρατεί στο χώρο, η συμπεριφορά του Ελλαδίτη κάνει χειρότερα τα πράγματα.

Ο ΑΠΟΕΛ οφείλει να λύσει το πρόβλημα. Επιτέλους (και δεν αφορά μόνο τον ΑΠΟΕΛ) άμα θες να είσαι μεγάλος, πρέπει να συμπεριφέρεσαι και ανάλογα. Το ζήτημα πρέπει να λυθεί στον Αρχάγγελο και όχι στα ράδια ή στα twitter.

Εκτός και αν κάποιοι ικανοποιούνται η περιορίζονται στις μάχες των εντυπώσεων. Πραγματικά, πιστεύω ότι κανείς δεν το γουστάρει. Ο χρόνος θα το δείξει…

De Ζαβού: Τελευταία Ενημέρωση

Υπόκλιση

Υπόκλιση

Το μήνυμα της νίκης απευθύνεται όχι στους αντιπάλους, μα όσους εμπλέκονται στο παρόν και το μέλλον της ομάδας
Χρήστος Ζαβός
 |  DE ΖΑΒΟΥ
Αδέλφια Ασιάτες!!!

Αδέλφια Ασιάτες!!!

Μετά από τόσα χρόνια ανεπανάληπτων επιτυχιών και συγκινήσεων, κρίνεται ως αναγκαία η εξεύρεση ενός νέου μοντέλου.
Χρήστος Ζαβός
 |  DE ΖΑΒΟΥ
Τι ομάδα είστε;

Τι ομάδα είστε;

Η απάντηση δόθηκε επανειλημμένα, το ερώτημα πια είναι άλλο και πολύ πιο ουσιώδες
Χρήστος Ζαβός
 |  DE ΖΑΒΟΥ
Legalize it…

Legalize it…

Η «ποινικοποίηση» των πανηγυρισμών, πάει κόντρα στο ποδόσφαιρο
Χρήστος Ζαβός
 |  DE ΖΑΒΟΥ
Αππωμάρα

Αππωμάρα

Όπως και στο γενικότερο κοινωνικό πλαίσιο, έτσι και στο ποδοσφαιρικό χώρο, η αππωμάρα καθορίζει τις συμπεριφορές
Χρήστος Ζαβός
 |  DE ΖΑΒΟΥ
Ομόνοια: Τι θέλουν;

Ομόνοια: Τι θέλουν;

Η ασάφεια στις επιδιώξεις της διοίκησης γεννάει ερωτήματα, πιο βασανιστικά και από το ενδεχόμενο να χαθεί το φετινό πρωτάθλημα ...
Χρήστος Ζαβός
 |  DE ΖΑΒΟΥ
Free… Σα Πίντο

Free… Σα Πίντο

Εξοντωτική ποινή… που μοιάζει με γκιλοτίνα στο κεφάλι του Πορτογάλου
Χρήστος Ζαβός
 |  DE ΖΑΒΟΥ
Αμήν!!

Αμήν!!

Άμα έχει «Ανορθωσιάτικο δαίμονα»… θα έχει και θεό
Χρήστος Ζαβός
 |  DE ΖΑΒΟΥ
Μιλώντας για modern football…

Μιλώντας για modern football…

Η απόφαση της Ομόνοιας εκτός από ξένη για τη κοσμοθεωρία μας, θέτει σε νέο επίπεδο τη σχέση οπαδού- ομάδας
Χρήστος Ζαβός
 |  DE ΖΑΒΟΥ
Μεταγραφές;

Μεταγραφές;

Το ερώτημα δεν είναι υπαρξιακό… άπτεται πρακτικών ζητημάτων
Χρήστος Ζαβός
 |  DE ΖΑΒΟΥ