ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Τζίμης-Ματ, για πάντα!

Ανδρέας Βιολάρης

Ανδρέας Βιολάρης

Μπορεί ο Πάμπος Χριστοδούλου να πιάνει επίσημα δουλειά με την ολοκλήρωση της τρέχουσας περιόδου, ωστόσο, τα θέματα προγραμματισμού άρχισαν να τρέχουν. Ένα από τα πρώτα πράγματα που θα κληθεί να αποφασίσει ο Κύπριος τεχνικός είναι το μέλλον των ποδοσφαιριστών του υφιστάμενου ρόστερ, είτε διατηρούν συμβόλαιο για την επόμενη χρονιά είτε όχι. Και οι επόμενες εβδομάδες θα είναι κρίσιμες για κάποιους εξ αυτών.

Σε αυτή την κατηγορία δεν ανήκουν φυσικά οι Ματ Νταρμπισιάιαρ και Δημήτρης Χριστοφή και οι λόγοι είναι αυτονόητοι. Δεν χρειάζεται η άποψη του Πάμπου Χριστοδούλου ή οποιουδήποτε άλλου για να πειστεί η διοίκηση ότι είναι απαραίτητοι για τις άμεσες αλλά και πιο μακροπρόθεσμες ανάγκες της ομάδας.

Οι επιδόσεις και οι εμφανίσεις των δύο ποδοσφαιριστών μιλάνε από μόνες τους και η πρόθεση για επέκταση της συνεργασίας είναι δεδομένη. Αυτό επανέλαβε χθες και ο πρόεδρος Αντώνης Τζιωνής, μιλώντας στον ΣΠΟΡ FM 95,0. Πολύ σύντομα θα γίνουν οι πρώτες επαφές και δεν αναμένεται να διαρκέσουν πολύ. Η επιθυμία να συνεχιστεί η μεταξύ τους συνεργασία για περισσότερα χρόνια είναι κοινή και θα είναι έκπληξη να συμβεί κάτι διαφορετικό.

Οι «πράσινοι» έχουν το δικαίωμα αυτόματης ανανέωσης του συμβολαίου του Χριστοφή για ακόμη ένα χρόνο (υπέγραψε 2+1 το καλοκαίρι του 2015), δεν θα μείνουν όμως εκεί. Θέλουν να κρατήσουν τον «Τζίμη» για πάντα στο «Ηλίας Πούλλος» και σε αυτή τη βάση θα γίνουν οι συζητήσεις, για συμβόλαιο διάρκειας μέχρι το 2021!

Πρόταση επέκτασης συμβολαίου για τουλάχιστον ακόμη ένα χρόνο θα γίνει σύντομα και στον Ματ Νταρμπισιάιαρ. Το συμβόλαιο του Άγγλου αρχισκόρερ λήγει το καλοκαίρι του 2018 και με δεδομένο ότι ο ίδιος (και η οικογένειά του) είναι απόλυτα ικανοποιημένος από την ομάδα και τη ζωή στην Κύπρο το πιθανότερο είναι να συνεχίζει να παίζει μπάλα στο νησί μας μέχρι τα 33 του… και βλέπουμε.

ΟΜΟΝΟΙΑ: Τελευταία Ενημέρωση