ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

«Ήταν δύσκολος ο δρόμος»

Η διεθνής Κολομβιανή πετοσφαιρίστρια του Απόλλωνα Jessica Angulo μίλησε στον ΣΠΟΡ FM 95.0 και στην εκπομπή «Κάνε Παιχνίδι». Τόνισε πως ο Απόλλωνας μπορεί να κατακτήσει το πρωτάθλημα, και πως η ίδια σιγά, σιγά επιστρέφει.

Αναλυτικά:

Για το παιχνίδι: «Χαρήκαμε πάρα πολύ το παιχνίδι. Ξεκινήσαμε πολύ καλά και νομίζαμε πως θα τελειώσει εύκολα, όμως η ΑΕΛ έκανε καλή δουλειά και μας δυσκόλεψε όμως στο τέλος κερδίσαμε».

Για το ότι είναι φαβορί: «Είχαμε κάποια προβλήματα από την αρχή αλλά αυτό είναι το βόλεϊ. Ήμασταν πολύ πίσω, δώσαμε τον καλύτερο μας εαυτό και τώρα είμαστε στην κορυφή. Είναι πιο ωραίο όταν είναι δύσκολο».

Για την απόδοση της και τα στενά σκορ: «Είναι η πρώτη χρονιά μου, δεν είμαι έτοιμη 100%. Είχαμε πολλά 3-2 όμως καταφέραμε να κερδίσουμε και αυτό έχει σημασία».

Για την επιστροφή της στις καλές αποδόσεις: «Ήταν δύσκολος ο δρόμος στο να φθάσω στο σημείο που να έχω εμπιστοσύνη σε εμένα. Μπορώ να δώσω χαρά σε αυτούς που μου έδωσαν την ευκαιρία να επανέλθω. Το βόλεϊ είναι η ζωή μου. Χαίρομαι και διασκεδάζω μέσα στο γήπεδο και αυτό είναι».

Για τον τίτλο και την παρελθόν της στην Ανόρθωση: «Μου λείπει ένα πρωτάθλημα. Όταν ήρθα πρώτη φορά στη Κύπρο για πρώτη φορά στη Ανόρθωση ήταν το 2010, και ήμουν άτυχη. Είχα ένα τραυματισμό και δεν μπόρεσα να βοηθήσω, όμως τώρα είμαι στον Απόλλωνα, είμαστε μια οικογένεια και είμαι χαρούμενη».

ΑΠΟΛΛΩΝ: Τελευταία Ενημέρωση