ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Να κερδίσει και κόσμο

Αναμφίβολα μια επιτυχία απέναντι στον πρωτοπόρο ΑΠΟΕΛ το ερχόμενο Σάββατο, θα σημαίνει κάτι περισσότερο από τρεις πόντους για την ΑΕΚ. Η ομάδα της Λάρνακας μπορεί να είδε τις πιθανότητες για κατάληψη της κορυφής να λιγοστεύουν, ωστόσο από τη στιγμή που υπάρχουν μαθηματικές πιθανότητες, θα παλέψει μέχρι την εξάντλησή τους.

Καθοριστικό ρόλο στο επερχόμενο ντέρμπι θα διαδραματίσει ο κόσμος των «κιτρινοπράσινων» μιας και η «Αρένα» είναι φτιαγμένη με τέτοιο τρόπο που τον βάζει και αυτόν στο παιχνίδι. Βέβαια τη δεδομένη στιγμή παρουσιάζεται ένα μεγάλο ερωτηματικό ως προς τον όγκο των φίλων της ΑΕΚ που θα δώσουν το παρών τους στο γήπεδο, μιας και επικρατεί ένα κλίμα πογοήτευσης ειδικά μετά την ήττα στο «Τσίρειο».

Οι προωθητικές ενέργειες από πλευράς διοίκησης δεν σταμάτησαν και μάλιστα εξαγγέλθηκαν νέα πακέτα εισιτηρίων για τη δεύτερη φάση του πρωταθλήματος σε ιδιαίτερα ελκυστικές τιμές. Μεγαλύτερο βέβαια κίνητρο από το οικονομικό, αποτελεί η απόδειξη ότι η ΑΕΚ εξακολουθεί να βρίσκεται μέσα στους στόχους της, δηλαδή την έξοδο στην Ευρώπη και την κατάκτηση του τίτλου του πρωταθλητή.

ΑΕΚ: Τελευταία Ενημέρωση

AEK: Βρήκε τον αντί-Λέδες!

AEK: Βρήκε τον αντί-Λέδες!

Ο μεσοαμυντικός του Μπεν Σιμόν έχει πιθανότητες να βρίσκεται στην αποστολή
Κωνσταντίνος Σωκράτους
 |  ΑΕΚ