ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

«Εγκαταστάθηκε» στου Ρέντη ο Λεμονής

Δεν χάνει δευτερόλεπτο ο Τάκης Λεμονής. Έχοντας αναλάβει μόλις την Πέμπτη, ο 57χρονος προπονητής γνωρίζει πως δεν υπάρχει καιρός για χάσιμο. Ο ίδιος έχει… εγκατασταθεί στο προπονητικό του Ρέντη δουλεύοντας πυρετωδώς πάνω σε οτιδήποτε έχει να κάνει με την ομάδα.

Μάλιστα ακόμη και χθες, ημέρα ρεπό για τους ποδοσφαιριστές, ο Τάκης Λεμονής ήταν για πολλές ώρες στου Ρέντη μαζί με τους συνεργάτες του. Όλο το επιτελείο ετοίμασε το πλάνο των επόμενων ημερών, μελέτησαν τους δείκτες φυσικής κατάστασης και παρακολούθησαν πολλά παιχνίδια της ομάδας.

Σήμερα επιστρέφουν οι «ερυθρόλευκοι» στις προπονήσεις (σταδιακά θα επανενταχθούν οι διεθνείς) και αρχίζει η προετοιμασία για τον αγώνα του Σαββάτου με τον Πλατανιά στο «Γ. Καραϊσκάκης». Βασικό μέλημα του προπονητή είναι να πάρει το μέγιστο από όλους τους παίκτες του, αλλά και να φρεσκάρει την ομάδα εν όψει της συνέχειας σε πρωτάθλημα και Κύπελλο, καθώς υπάρχουν πολλοί παίκτες που είναι πολύ καταβεβλημένοι.

Σε ό,τι αφορά στα αγωνιστικά πλάνα για το προσεχές παιχνίδι, είναι παρακινδυνευμένο να γίνουν εκτιμήσεις. Ενδεικτικό είναι πως στο φιλικό του Σαββάτου με τους Νέους ο Καμπιάσο έπαιξε… στόπερ, γιατί δεν υπήρχαν αρκετοί διαθέσιμοι αμυντικοί. Ο Τάκης Λεμονής φέρεται να εξετάζει την πιθανότητα χρησιμοποίησης του Μάριν στα άκρα, ελλείψει και του τιμωρημένου Σεμπά.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Τελευταία Ενημέρωση