ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Δηλώσεις Σφαιρόπουλου

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος μίλησε λίγο πριν απογειωθεί η αποστολή της ομάδας για το Βελιγράδι,αναφέροντας ότι το αυριανό παιχνίδι αποτελεί μια δύσκολη αποστολή για τον Ολυμπιακό.

Ο κόουτς του Ολυμπιακού έκλεισε σήμερα τα 50 και η πρώτη ερώτηση ήταν τι θα επιθυμούσε για δώρο και με την σειρά του απάντησε :''Θέλω δύο δώρα,ένα αύριο και ένα την Παρασκευή με την Ρεάλ''.Ο Ερυθρός Αστέρας είναι μια ομάδα πολύ καλή, ιδίως στην έδρα της'', σχολίασε ο Σφαιρόπουλος για τον αυριανό αντίπαλο και εξήγησε: ''Έχει ανεβάσει ρυθμούς τους τελευταίους μήνες, έχει εφτά νίκες στα τελευταία οκτώ ματς στην έδρα τους, έχουν νικήσει τη Ρεάλ, τη Φενέρ, την ΤΣΣΚΑ, έχουν κάνει καλές νίκες μέσα στην έδρα τους, άρα έχουμε μια πολύ δύσκολη αποστολή. Πρέπει να είμαστε πολύ συγκεντρωμένοι, να μείνουμε στο παιχνίδι, να προσπαθήσουμε να κάνουμε το δικό μας παιχνίδι''. 

Με την αποστολή της ομάδας ταξίδεψε και ο Βασίλης Σπανούλης ο οποίος ταλαιπωρείται ακόμη με ίωση και υπάρχει σοβαρό ενδεχόμενο να μην αγωνιστεί αύριο. Επίσης με ερωτηματικό είναι και η συμμετοχή του Ματ Λοτζέσκι ο οποίος δεν φαίνεται να έχει ξεπεράσει τις ενοχλήσεις στον αχίλλειο τένοντα.

Γιώργος Μουσλής

ΕΥΡΩΠΗ: Τελευταία Ενημέρωση