ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Το πρόγραμμα των «μεγάλων» με τα ματς Κυπέλλου

Οι μεν θα… βαρεθούν να βλέπουν ο ένας τον άλλο, οι δε θα έχουν βατό δρόμο πριν και μετά τις συγκρούσεις τους. Δείτε το πρόγραμμα των 4 «μεγάλων», όπως διαμορφώνεται μετά την κλήρωση του Κυπέλλου. 

Από άποψη αντιπάλου κανείς εκ των τεσσάρων «μεγάλων» δεν μπορεί να νιώθει τυχερός ή άτυχος. Όποιο κι αν ήταν το αποτέλεσμα της κλήρωσης του Κυπέλλου, όλοι τους θα είχαν εξ ορισμού δύσκολο έργο.

Ο τρόπος που διαμορφώνεται όμως το πρόγραμμα του Big-4 αν μη τι άλλο επιβαρύνει περισσότερο τους Παναθηναϊκό και ΠΑΟΚ έναντι των Ολυμπιακού και ΑΕΚ.

Με δεδομένο ότι εκκρεμεί και το μεταξύ τους παιχνίδι για το πρωτάθλημα, ο «δικέφαλος του Βορρά» και το «τριφύλλι» θα συγκρουστούν τρεις φορές σε διάστημα 18 ημερών.

Κι αυτό διότι πριν τον πρώτο μεταξύ τους ημιτελικό στη Λεωφόρο, θα αναμετρηθούν για τη Σούπερ Λίγκα στην Τούμπα. Όσο για τα παιχνίδια που έχουν πριν τη ρεβάνς, ο Παναθηναϊκός θα υποδεχθεί τον Ατρόμητο και ο ΠΑΟΚ θα φιλοξενηθεί στα Περιβόλια από τον Πλατανιά.

Αντίθετα, πιο βατό είναι το πρόγραμμα για Ολυμπιακό και ΑΕΚ. Πριν τον πρώτο μεταξύ τους ημιτελικό, οι «ερυθρόλευκοι» παίζουν στη Λειβαδιά, ενώ η «Ένωση» υποδέχεται την Κέρκυρα. Εν αναμονή δε της ρεβάνς, οι Πειραιώτες θα υποδεχθούν τον ΠΑΣ και οι «κιτρινόμαυροι» θα παίξουν εκτός έδρας με τον Λεβαδειακό.

sport-fm.gr

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Τελευταία Ενημέρωση