ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ηρεμία πριν την καταιγίδα

Η νίκη επί της ΑΕΚ είναι από αυτές που ανεβάζουν την ένταση στο φουλ και θέλεις μια-δυο μέρες να τις ξεπεράσεις. Δεν είναι πως πήρε κανένα τίτλο με αυτή την ανατροπή ο Απόλλωνας, αλλά στο παρόν στάδιο αυτή η αδιάκοπη μάχη να μείνει ζωντανός έχει το ενδιαφέρον της.

Οι «κυανόλευκοι» ζουν από το -7 και θα χρειαστούν δυο νίκες με Ομόνοια και Ανόρθωση πριν παίξουν ξανά ρέστα απέναντι στον ΑΠΟΕΛ για τον τίτλο. Αν ο ΑΠΟΕΛ στα δυο επόμενα χάσει βαθμούς με ΑΕΚ και Ομόνοια, τότε τα δεδομένα θα είναι ακόμα καλύτερα. Όμως ο ίδιος τα δικά του πρέπει να τα πάρει.

Η χρονιά του Απόλλωνα φέτος έτσι εξελίχθηκε άλλωστε και δεν αλλάζει. Βρέθηκε στο -11 από ΑΕΚ και -9 από ΑΠΟΕΛ μετά την έβδομη αγωνιστική, έφερε τα πράγματα μέχρι το -3 από τον ΑΠΟΕΛ όταν τον κέρδισε στη Λεμεσό αλλά ακολούθησαν δυο ισοπαλίες που τον πήγαν πάλι πίσω. Την ΑΕΚ βέβαια την προσπέρασε αλλά δεν είναι αυτό το ζητούμενο.

Αυτές οι μέρες προσφέρονται για ηρεμία και για δουλειά όσων έμεινα στο Κολόσσι ώστε στον αγώνα με την Ομόνοια να είναι η ομάδα έτοιμη για να κερδίσει. Δεν είναι αυτός ο αγώνας η τελευταία ευκαιρία, είναι το κάθε επόμενο τελευταία ευκαιρία.

Είναι για αυτό που οι μέρες ηρεμίας που ακολουθούν θα δώσουν τη θέση τους στην καταιγίδα των μεγάλων αγώνων που έπονται στο πρωτάθλημα, ενώ ας μη ξεχνάμε πως θα μπει στην κουβέντα κάποια στιγμή και το κύπελλο.

Ρομπέρζ και Σεμέδο ως γνωστό δεν παίζουν ελέω τιμωρίας.

ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ: Τελευταία Ενημέρωση