ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Πολύ σκληρή για να πεθάνει η Λιόν! (vid)

Λιόν έτοιμη για μεγάλα πράγματα. Η ομάδα του Μπρούνο Ζενεσιό άντεξε στο «Ολίμπικο» και παρά την ήττα με 2-1, προκρίθηκε στα προημιτελικά του Europa League χάρη στη νίκη της στο πρώτο ματς με 4-2.

Ποιος είδε τη Λιόν και δεν τη φοβήθηκε. Η ομάδα του Μπρούνο Ζενεσιό γνώρισε… γλυκιά ήττα από τη Ρόμα με 2-1 και σε συνδυασμό με τη νίκη της στο πρώτο παιχνίδι με 4-2, προκρίθηκε στα προημιτελικά του Europa League.

Η Λιόν έδειξε πολύ νωρίς τις διαθέσεις της. Μόλις στο 16’ ο Ντιακαμπί με κεφαλιά μετά από εκτέλεση φάουλ του Βαλμπουενά άνοιξε το σκορ για τους Λιονέ, παγώνοντας το «Ολίμπικο». Η Ρόμα βρισκόταν με το ξεκίνημα του ματς με την πλάτη στον τοίχο. Έψαχνε τρία γκολ για να προκριθεί -εφόσον δεν έτρωγε ένα βέβαια- και το πρώτο το βρήκε ένα λεπτό μετά. Μετά από φάουλ του Ντε Ρόσι ο Στρούτμαν έκανε την προβολή και ισοφάρισε σε 1-1.

Παρότι οι «τζιαλορόσι» πίεζαν ασφυκτικά αδυνατούσαν να σκοράρουν ένα δεύτερο τέρμα πριν το ημίχρονο. Οι φιλοξενούμενοι αμύνονταν εξαιρετικά και αν ήταν πιο προσεχτικοί στην κόντρα-επίθεση, είναι πολύ πιθανό να είχαν τελειώσει νωρίτερα το ματς. Ωστόσο, θέλησαν να… παιδέψουν τους εαυτούς τους καθώς στο 60ο λεπτό ο Τουσάρ έστειλε άθελά του τη μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του, γράφοντας το 2-1. Παρά την τρομερή πίεση τους, όμως, οι γηπεδούχοι δεν κατάφεραν να βρουν ένα τρίτο τέρμα, με το σκορ να μένει μέχρι τέλους και την Λιόν να δηλώνει παρούσα στα προημιτελικά και την μάχη για την κατάκτηση του τροπαίου.

Europa League: Τελευταία Ενημέρωση