ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Ρουμενίγκε: «Είμαστε ακόμα πίσω από τη Ρεάλ Μαδρίτης»

Μόνο την Ρεάλ Μαδρίτης πρέπει να εκθρονίσει η Μπάγερν Μονάχου, σύμφωνα με τον Καρλ Χάινς Ρουμενίγκε, σε ερώτηση που του έγινε για το αν οι Βαυαροί είναι η καλύτερη ομάδα στον στην πλανήτη. Ο πρόεδρος του εκτελεστικού συμβουλίου της Μπάγερν, έδωσε συνέντευξη στην εφημερίδα «Sport Bild» και μεταξύ άλλων μίλησε για τον διάδοχο του Τσάμπι Αλόνσο, που ανακοίνωσε την αποχώρηση από την ενεργό δράση στο τέλος της σεζόν.

«Στην κατάταξη της UEFA, η Μπάγερν είναι στη δεύτερη θέση πίσω από τη Ρεάλ Μαδρίτης, όμως ακόμα μπροστά από την Μπαρτσελόνα. Αυτή είναι η θέση που καταλαμβάνει η Μπάγερν στον κόσμο του ποδοσφαίρου. Είμαστε στην ελίτ», επιβεβαιώνει ο Ρουμενίγκε, ο οποίος εντοπίζει και τη διαφορά που τους χωρίζει από έναν από τους μεγαλύτερους ευρωπαϊκούς τους αντιπάλους. «Νομίζω πως, όπως σκοράρει, η Ρεάλ Μαδρίτης είναι ακόμα μπροστά από εμάς», εξηγεί ο Γερμανός.

Η πρόσφατη ιστορία της ομάδας, είναι σύμφωνα με τον Ρουμενίγκε, ένα δέλεαρ για τους ποδοσφαιριστές. «Έχουμε παίξει στους τρείς από τους επτά τελευταίους τελικούς του Champions League και έχουμε φτάσει στα ημιτελικά τις τελευταίες πέντε σεζόν. Επιπλέον είμαστε καλά οικονομικά».

Επιπλέον ο εκτελεστικός πρόεδρος της Μπάγερν, σχολίασε την επερχόμενη έξοδο του Τσάμπι Αλόνσο και έχρισε τον διάδοχό του. «Επιθυμία μας είναι ο Ρενάτο Σάντσες να συνεχίσει τα βήματά του, γι’ αυτό και τον φέραμε το περασμένο καλοκαίρι. Έχει ποιότητα και θα έχουμε υπομονή μαζί του».

ΜΠΑΓΕΡΝ Μ.: Τελευταία Ενημέρωση