ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Φουλ επίθεση Παναθηναϊκού σε Εσιέν

«Πόλεμος» μαίνεται μεταξύ Παναθηναϊκού και Μάικλ Εσιέν στην Επιτροπή Επίλυσης Οικονομικών Διαφορών.

Σύμφωνα με τη Live Sport, στο υπόμνημά τους οι «πράσινοι» κατηγορούν τον Γκανέζο για «μηδαμινή προσφορά» αναφέροντας πως «… συμμετείχε σε μικρό αριθμό αγώνων (15 επί συνόλου 47) με μέτρια απόδοση. Παράλληλα η εξωγηπεδική του συμπεριφορά δεν ήταν η δέουσα και σε αυτό, ενδεχομένως, οφείλετο και η χαμηλή απόδοσή του».

Παράλληλα η πλευρά του Παναθηναϊκού αναφέρει πως ήθελε να σπάσει το συμβόλαιό του Εσιέν γιατί εκτός των παραπάνω έπρεπε να περάσει τον περιοδικό έλεγχο του Financial Fair Play και δεν ήθελε να διακινδυνεύσει τη συμμετοχή του στο Europa League.

Οι μικρές καθυστερήσεις στην καταβολή των δεδουλευμένων στον παίκτη αποδίδονται στην κακή πορεία της ομάδας στην Ευρώπη, τη μη καταβολή των τηλεοπτικών δικαιωμάτων από τη Nova και το γενικότερο δυσμενές οικονομικό περιβάλλον. Μάλιστα οι «πράσινοι» κατηγορούν τον Εσιέν πως εκβιάζει καταστάσεις προβάλλοντας υπέρμετρες αξιώσεις εν όψει της αδειοδότησης. «Η υπέρμετρη βλάβη την οποία θα υποστούμε είναι προφανής», καταλήγει το υπόμνημα.

Η πλευρά του Εσιέν αξιώνει την καταβολή 651.000 ευρώ εφάπαξ ισχυριζόμενη πως… χάρισε στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός 1,9 εκατ. ευρώ.

www.sport-fm.gr 

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Τελευταία Ενημέρωση