ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Διπλό με τσαμπουκά

Νίκη με τσαμπουκά που του επιτρέπει να ελπίζει στην κατάκτηση του τίτλου πέτυχε την Τρίτη στο «Κίτιον» ο Sabbianco Απόλλων (2ος με 35 βαθμούς) αφού κέρδισε την ισάξια Τεχνοοικία ΑΕΚ στο πλαίσιο της 15ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος ΟΠΑΠ Γυναικών με 2-3.Η Τεχνοοικία ΑΕΚ έμεινε τρίτη με 33 βαθμούς. Ο αγώνας θύμισε τις μεγάλες μάχες της περσινής σεζόν μεταξύ των δυο ομάδων.

Πολύ δυνατά μπήκε στο ντέρμπι η Τεχνοοικία ΑΕΚ και αυτό φάνηκε στο πρώτο σετ όπου οι «κιτρινοπράσινες» κέρδισαν όλες τις μονομαχίες στο φιλέ και είχαν πολύ καλές επιλογές, κερδίζοντας με 25-18. Ο Sabbianco Απόλλων έχασε την επαφή με το σκορ και μαζί το σετ.

Ο Sabbianco Απόλλων διαθέτει μέταλλο και το απέδειξε στο δεύτερο σετ. Μετά από ένα αμφίρροπο αγώνα η ομάδα του Γιάννη Γιαπάνη κέρδισε με 21-25 και ισοφάρισε τον αγώνα σε 1-1. Η Τεχνοοικία ΑΕΚ δεν υστέρησε, αλλά έχασε κάποιες κρίσιμες φάσεις και μαζί το σετ.

Αμφίρροπο ήταν το ντέρμπι στο τρίτο σετ. Η διεκδίκηση του σετ κράτησε μέχρι τέλους με την ομάδα της Λάρνακας να εμφανίζεται πιο αποφασιστική και να κερδίζει με 25-23 ανακτώντας εκ νέου το προβάδισμα με 2-1 σετ. Οι Λεμεσιανές μπορούσαν να χαμογελάσουν και αυτές.

Η εξέλιξη στο τέταρτο σετ ήταν η ίδια με το τρίτο, αλλά με διαφορετικό νικητή. Ο Sabbianco Απόλλων κέρδισε με 23-25 ισοφάρισε τον αγώνα σε 2-2 και οδήγησε τον αγώνα στο τάι – μπρέικ.
Στο τάι – μπρέικ η ψυχολογία ήταν με το μέρος του Sabbianco Απόλλων που κέρδισε μμε 07 -15 και πήρε το σημαντικό δίποντο.

ΤΕΧΝΟΟΙΚΙΑ ΑΕΚ(Λ.ΧΟΛΟΣΙ): Ντουντνίκοβα, Στυλιανού, Μουντρίτσκαγια, Ντούκαν, Χαραλάμπους, Ιωάννου – Λίμπερο: Μοσφιλιώτη. – Αλλαγές:

Sabbianco ΑΠΟΛΛΩΝ(Γ. ΓΙΑΠΑΝΗΣ): Λαβρούκ, Ιορδάνους, Σπύρου, Χουντίμα, Μανίταρου, Αγκούλο – Λίμπερο: Λεωνίδου. – Aλλαγές: Ζακχαίου.

ΑΠΟΛΛΩΝ: Τελευταία Ενημέρωση