ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Μόνο με το απόλυτο

Εφραίμ Γεωργίου

Εφραίμ Γεωργίου

georgioue@sppmedia.com

Η Νέα Σαλαμίνα είχε θέσει ως στόχο της σεζόν την εξάδα. Μέχρι το τέλος όμως της κανονικής διάρκειας της σεζόν, υπάρχουν τρία παιχνίδια και οι «ερυθρόλευκοι», βρίσκονται 2 βαθμούς μακριά από την 6η θέση.

Πλέον η ομάδα δεν κρατά την τύχη στα χέρια της, όμως οι ελπίδες υπάρχουν. Υπάρχουν μόνο υπό την προϋπόθεση πως η Νέα Σαλαμίνα θα πετύχει το απόλυτο, δηλαδή τρεις νίκες. Τρία παιχνίδια τα οποία είναι στο χέρι της μιας και αντιμετωπίζει τις Δόξα (εντός), Εθνικό Άχνας (εκτός) και Καρμιώτισσα (εντός). Σίγουρα είναι τρία δύσκολα παιχνίδια όμως οι «ερυθρόλευκοι» δεν έχουν άλλη επιλογή. Πάντως αξίζει να σημειωθεί πως σε περίπτωση ισοβαθμίας με την Ανόρθωση, η Νέα Σαλαμίνα έχει το πλεονέκτημα καθώς κέρδισαν στο «Αμμόχωστος» και έφεραν ισοπαλία στο «Αντώνης Παπαδόπουλος».

Έτσι αύριο η ομάδα του Στάικου Βεργέτη θέλει να κάνει το πρώτο βήμα για το απόλυτο. Αντίπαλος η Δόξα, μια ομάδα που βρίσκεται σε δεινή βαθμολογική θέση και που καίγεται για βαθμούς. Η νίκη για τους «ερυθρόλευκους» θα έρθει μόνο αν η ομάδα παρουσιαστεί σοβαρή και με πάθος για τη νίκη.

ΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ: Τελευταία Ενημέρωση