ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Σεμπά: «Είμαστε πανέτοιμοι»

Προσηλωμένος στην προετοιμασία του Ολυμπιακού για το παιχνίδι με την Οσμάνλισπορ δήλωσε ο Σεμπά θεωρώντας ότι η ομάδα του είναι σε πολύ καλή κατάσταση και μπορεί να βάλει τις βάσεις για την πρόκριση ενόψει του επαναληπτικού στην Άγκυρα.

Ο Βραζιλιάνος άσος μίλησε στην εφημερίδα «Γαύρος»:

«Πιστεύω πως η ομάδα είναι σε καλή κατάσταση. Το έδειξε και κόντρα στη Λάρισα, με το σκορ να μας αδικεί. Θεωρώ ότι θα μπορούσαμε να βάλουμε και άλλα γκολ, όμως η νίκη είναι αυτή που μετράει, καθώς και το 2-0, το οποίο είναι ένα καλό, καθαρό αποτέλεσμα. Με το που σφύριξε τη λήξη του αγώνα ο διαιτητής, όμως, το μυαλό μας άρχισε να δουλεύει για το παιχνίδι με την Οσμανλισπόρ. Μπορεί να ακούγεται υπερβολικό, αλλά ήταν το πρώτο πράγμα που σκέφτηκα. Οτι τώρα πρέπει να σκεφτούμε μόνο την ευρωπαϊκή μας υποχρέωση.

Ο αντίπαλός μας από την Τουρκία έχει δείξει ότι είναι επικίνδυνος, τόσο εντός όσο και εκτός έδρας. Ωστόσο, έχουμε το πρώτο παιχνίδι στο Καραϊσκάκη και για τον λόγο αυτό έχουμε πλεονέκτημα. Μπορούμε από το πρώτο κιόλας ματς να πάρουμε καλό προβάδισμα, σε ό,τι αφορά την πρόκριση και στη συνέχεια να είμαστε εμείς σε θέση να διαχειριστούμε τη ρεβάνς, όπως θέλουμε. Προσωπικά θεωρώ ότι το πρώτο παιχνίδι θα είναι το πιο σημαντικό σε αυτή τη φάση που είμαστε. Έχουμε το καλό μομέντουμ, έχουμε ψυχολογία και μπαίνουμε στην ευρωπαϊκή μας υποχρέωση, προερχόμενοι από νίκη. Αυτό μας βοηθάει πάρα πολύ».

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Τελευταία Ενημέρωση