ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Να αφήσει ανοικτή την πόρτα

Πέτρος Παπαγιώργης

Πέτρος Παπαγιώργης

papagiorgis@sppmedia.com

Η Νέα Σαλαμίνα συναντά σήμερα (7μμ) στη Λευκωσία για τον πρώτο αγώνα κυπέλλου της β’ φάσης το ΑΠΟΕΛ. Μεγάλος ο βαθμός δυσκολίας του αγώνα, αλλά η Νέα Σαλαμίνα θα επιδιώξει αποτέλεσμα τέτοιο, που να αφήνει ανοικτή την πόρτα της πρόκρισης. 

Ο Στάικος Βεργέτης μετά το πέρας της προπόνησης γνωστοποίησε την αποστολή αφήνοντας εκτός τους τραυματίες Πεδρίτο και Τζούρτζουριτς.

 Ο Ελλαδίτης τεχνικός προτίθεται σήμερα να παρατάξει ενδεκάδα αλλαγμένη σε σχέση με το ματς κατά της ΑΕΚ. Αναμένεται να δούμε τους Βεσελόφσκι (Μιχαήλ), Τσαμπούρη, Αντονιτς, Γκράσι, Φούσκο στην άμυνα, Μπεμπέ, Νεάγκου, Κούσουλο στο κέντρο και Μάατσι (δεξιά), Αλεξ (αριστερά) και Κολοκούδια (κορυφή) στην επίθεση.

O Νταβίντε Γκράσι, που φέτος κάνει πολύ καλή χρονιά, είναι στο στόχαστρο της τουρκικής Gaziantep. Μάλιστα η πρόταση της Τουρκικής ομάδας, που του έχει κατατεθεί είναι δελεαστική, ωστόσο οι «ερυθρόλευκοι» έχουν το πρώτο λόγο για την παραχώρησή του αφού διατηρούν συμβόλαιο με τον ποδοσφαιριστή. Για να συναινέσουν θα πρέπει να ικανοποιηθούν οικονομικά.

ΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ: Τελευταία Ενημέρωση