ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

«Η Ομόνοια έχει τους περισσότερους οπαδούς»

Ο Κίλιαν Σέρινταν ελπίζει ότι οι εμφανίσεις του με την Ομόνοια θα τον βοηθήσουν να επιστρέψει στην Εθνική Ιρλανδίας. Ο επιθετικός των «πρασίνων» έκανε δηλώσεις στην ιρλανδική ιστοσελίδα thesun.ie.

Οι σημαντικότερες ατάκες του Σέρινταν:

«Όταν ήρθα στην Κύπρο έκανα ένα λάθος. Θεωρούσα ότι τα παιχνίδια εδώ είναι εύκολα. Σκεφτόμουν ότι δεν θα υπάρχουν άλλες καλές ομάδες. Αλλά δεν είναι έτσι. Ο ΑΠΟΕΛ είναι κάθε χρόνο στην Ευρώπη, πέρασε και από τους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ τη φετινή χρονιά.

«Η ΑΕΚ διεκδικεί το πρωτάθλημα τα δυο τελευταία ενώ στην Ευρώπη απέκλεισε τη Σπαρτάκ. Ο Απόλλωνας αγωνίστηκε δυο φορές στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ. Οι πρώτες πέντε ομάδες του πρωταθλήματος είναι πάρα πολύ καλές. Το ποδόσφαιρο στην Κύπρο δεν είναι Μίκυ Μάους όπως πολλοί νομίζουν».

Για την Ομόνοια:

«Είναι η ομάδα με τους περισσότερους οπαδούς στην Κύπρο, μια ομάδα με τεράστια ιστορία. Σε παιχνίδι υπάρχει μεγάλη από τον κόσμο. Βρίσκομαι σε καλή κατάσταση και συνεχίζω από εκεί που έμεινα την περασμένη χρονιά. Τα γκολ μου και τα στατιστικά μου είναι καλά και είμαι χαρούμενο για αυτό».

ΟΜΟΝΟΙΑ: Τελευταία Ενημέρωση