ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Λύτρωση με Βινίσιους (pics)

Ο Απόλλωνας πήρε μια πάρα πολύ δύσκολη νίκη στο 90’ με κεφαλιά του Βινίσιους και έτσι η ομάδα γλύτωσε από νέες περιπέτειες. Εξαιρετική ήταν η Δόξα που την αδικεί το τελικό σκορ αφού στο πρώτο ημίχρονο ήταν καλύτερη ενώ στο δεύτερο ημίχρονο δεν απειλήθηκε ουσιαστικά.

Ισορροπημένο το πρώτο

Το πρώτο ημίχρονο άρχισε με καλό ρυθμό και την Δόξα να πιέζει ψηλά τον Απόλλωνα που δεν λειτουργούσε σωστά. Η πρώτη φάση ήρθε για τους γηπεδούχους στο 10’ όταν ο Ρούντι επιχείρησε μακρινό σουτ αλλά ο Βάλε απέκρουσε. Ακολούθως η Δόξα ήταν αυτή που απείλησε ξανά με την κεφαλιά του Κένιτι στο 16’ να καταλήγει στα χέρια του Βάλε. Στο 24’ ο Απόλλωνας λίγο έλειψε να ανοίξει το σκορ από το πουθενά όταν ο Ρούντι έκανε λανθασμένο γύρισμα πίσω με αποτέλεσμα ο Μαγκλίτσα να βρεθεί φάτσα με το τέρμα αλλά ο Δημητρίου να τον προλαβαίνει πριν σουτάρει. Η τελευταία φάση του παιχνιδιού ήρθε στο 38’ όταν ο Μπεντόγια από το ύψος της περιοχής έπιασε το σουτ που έφυγε έξω. Έτσι οι δύο ομάδες οδηγήθηκαν στα αποδυτήρια με το άγονο 0-0.

Ο Βινίσιους είχε το κλειδί

Ο Απόλλωνας το δεύτερο ημίχρονο μπήκε με σαφέστατη διάθεση να πιέσει την Δόξα ψηλά και να δημιουργήσει φάσεις. Παρόλα αυτά τον στόχο του τον πέτυχε στο 90’. Αυτό οφείλεται κυρίως στο γεγονός ότι η άμυνα της Δόξας ήταν εξαιρετική ενώ ο Απόλλωνας ιδιαίτερα προβλέψιμος. Οι φάσεις που δημιούργησε ο Απόλλωνας ήταν μόλις τρεις στα τελευταία λεπτά, πρώτα στο 85’ ο Σαρδινέρο και μετά ο Μαγκλίτσα στο 87’ έχασαν σπουδαίες ευκαιρίες μέσα στην περιοχή για να ανοίξουν το σκορ. Στο 90’ ένα σουτ του Πίεχ αποκρούστηκε σε κόρνερ του οποίου στην εκτέλεση έγινε το 1-0 όταν ο Βινίσιους έπιασε την κεφαλιά μέσα στην περιοχή. Αυτό ήταν και το τελικό σκόρ του αγώνα με τον Απόλλωνα να φλέρταρε με νέες απώλειες αλλά τον Βινίσιους να τον λυτρώνει.

Οι εντεκάδες:

Δόξα: Νέγκρι, Δημητρίου, Εντμάρ,Ρούντι, Γκόμες (59' Φοφανά), Περάλτα (59' Κάστρο), Γουίλσον (72' Παουλίνιο), Λεονάρντο, Ενινφούλ, Πουτζιουρής, Μπεμπέτο

Απόλλωνας: Bάλε, Λόπες, Ρομπέρζ, Βινίσιους, Βασιλείου, Σακέτι, Ντα Σίλβα, Μπεντόγια, Παπουλής (72' Σαρδινέρο), Μάγκλιτσα, Γκίε (89' Πίεχ).

ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ: Τελευταία Ενημέρωση