ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Το 4-4-2 και η άμυνα

Ο Απόλλωνας προετοιμάζεται για τον αγώνα της Κυριακής με την Δόξα στο Μακάρειο, όπου θέλει να πετύχει δεύτερη σερί νίκη για πρώτη φορά στο φετινό πρωτάθλημα. Ο Πέδρο Εμάνουελ προετοιμάζει την ομάδα του και έχει να αντιμετωπίσει κάποια προβλήματα.

Ο Ζοάο Πέδρο είναι εκτός, όπως και ο συμπατριώτης του Τιάγκο Γκόμες. Ο Ρομπέρζ είναι αμφίβολος, ενώ Αγγελή και Μακρίδης είναι ανέτοιμοι και στην καλύτερη είναι να βρίσκονται στην αποστολή.

Ο Αγκολέζος τεχνικός απ’ ότι φαίνεται να διατηρήσει το 4-4-2, που παράταξε την προηγούμενη εβδομάδα κόντρα στην Δερύνεια. Βέβαια, κατά την διάρκεια της εβδομάδας δούλεψε περισσότερο σε αυτό το σχήμα, έτσι ώστε να το αφομοιώσουν καλύτερα οι ποδοσφαιριστές.

Βέβαια, μπορεί να προκύψουν αλλαγές, εάν δεν προλάβει την αναμέτρηση ο Ρομπέρζ. Αν προλάβει, τότε θα διατηρηθεί και η ίδια ενδεκάδα.

Σε περίπτωση όμως που δεν προλάβει ο Γάλλος, τότε υπάρχουν διάφορά σενάρια. Το περασμένο Σάββατο όταν χρειάστηκε, έβαλε τον Ρέινολτς, ενώ στον πάγκο ήταν ο Καρώ. Αυτές είναι δύο επιλογές.

Όμως, υπό προϋποθέσεις θα είναι και επιλογή ο Νούνο Λόπες. Ο Πορτογάλος έχει παίξει ξανά, ενώ έχει δοκιμαστεί και από τον κ. Εμάνουελ σε ρόλο κεντρικού αμυντικού.

Βέβαια, αυτή η επιλογή θα υπάρχει εάν είναι εντελώς καλά ο Μάριος Στυλιανού και μπορεί να παίξει.

ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ: Τελευταία Ενημέρωση