ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Γη και ουρανό ζήτησε ο Νεϊμάρ

Το ενδιαφέρον της Παρί Σεν Ζερμέν για τον Νεϊμάρ ήταν γνωστό, αλλά σύμφωνα με τα όσα υποστήριξε ο ίδιος δεν σκέφτηκε να αποχωρήσει από την Μπαρτσελόνα, αλλά κάπου εκεί έρχονται δημοσιεύματα για να τον διαψεύσουν.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της γαλλικής εφημερίδας «L’ Equipe», ο Βραζιλιάνος άσος των «μπλαουγκράνα» ήταν πρόθυμος να ακούσει την πρόταση της ομάδας από την Γαλλία, ενώ παράλληλα ζητούσε και υπέρογκες απαιτήσεις για να μετακομίσει στο Παρίσι.

Όπως αναφέρεται σχετικά, ο Νεϊμάρ ζήτησε από την Παρί ετήσιες απολαβές ύψους 35 εκατομμυρίων ευρώ, ενώ απαίτησε και άλλα 45 εκατομμύρια ευρώ με την υπογραφή των συμβολαίων, ώστε να πληρώσει το χρέος του στην ισπανική εφορία, από τη μεταγραφή του στη Μπαρτσελόνα.

Κι ενώ οι Γάλλοι του δήλωσαν ότι μπορούν να καλύψουν τον ετήσιο μισθό του, ήταν κατηγορηματικά αρνητικοί στο ενδεχόμενο να του πληρώσουν και τα χρήματα που χρωστά στην Ισπανία, με αποτέλεσμα τελικά να μην προχωρήσει η μεταγραφή του στην Παρί Σεν Ζερμέν.

Στο ίδιο δημοσίευμα τονίζεται πως στόχος της γαλλικής ομάδας ήταν ο Λιονέλ Μέσι, αλλά όταν κατάλαβαν ότι δεν υπήρχε περίπτωση να πάρουν τον Αργεντινό από τη Βαρκελώνη, στράφηκαν στην περίπτωση του Νεϊμάρ.

ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ: Τελευταία Ενημέρωση