ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Προς το παρόν, δεν κλείνουν δρόμοι

Η εκκίνηση του CNP Asfalistiki Cyprus Rally 2016 που θα γίνει στην περιοχή της επίχωσης στη Λεμεσό δεν θα προκαλέσει κλείσιμο δρόμων ή άλλα μέτρα για τη ρύθμιση της κυκλοφορίας όπως ενημερώνει σχετικά η αστυνομία.

Ενδέχεται όμως, αν παραστεί ανάγκη, να ληφθούν έκτακτα μέτρα.

Η ανακοίνωση:

 «Πρώτη εκκίνηση σήμερα για το CNP Asfalistiki Cyprus Rally 2016, στο Μόλο της Λεμεσού. Στις 18:00 σήμερα, οι συμμετέχοντες στο ράλι, ανεβαίνουν στη ράμπα αφετηρίας, την έναρξη του διεθνούς αγώνα αυτοκινήτου, που διεξάγεται στη χώρα μας.

 

Στην περιοχή της Επίχωσης, στη Λεμεσό, αναμένεται αυξημένη προσέλευση του κοινού για να δει από κοντά τα αγωνιστικά οχήματα και την εκκίνηση του ράλι. Για το λόγο αυτό, η Αστυνομία θα βρίσκεται επί ποδός στην περιοχή, τόσο πριν όσο και κατά τη διάρκεια της εκκίνησης του ράλι, με σκοπό την παροχή βοήθειας του κοινού, διευκόλυνσης της τροχαίας κίνησης και ομαλής διεξαγωγής της εκδήλωσης.

 

Λόγω του γεγονότος ότι για τη διεξαγωγή της εκδήλωσης δεν θα χρησιμοποιηθούν σημεία του οδικού δικτύου, δεν έχουν προγραμματιστεί οποιεσδήποτε διευθετήσεις ή αποκοπές δρόμων. Ωστόσο, ανάλογα με την προσέλευση του κοινού και τις ανάγκες που τυχόν να παρουσιαστούν, πιθανόν ληφθούν εκτάκτως μέτρα διευκόλυνσης της κυκλοφορίας.

 

Γι’ αυτό, η Αστυνομία συμβουλεύει όσους επιθυμούν να διακινηθούν, σήμερα από τις 17:30, μέχρι τις 20:30, στο παραλιακό μέτωπο της Λεμεσού, πριν από κάθε τους διακίνηση να ενημερώνονται για την κατάσταση που επικρατεί. Για τις όποιες διευθετήσεις γίνουν στο οδικό δίκτυο, μπορείτε να ενημερώνεστε άμεσα, από την ιστοσελίδα της Αστυνομίας, τους λογαριασμούς της στο facebook και το twitter ή την εφαρμογή της Αστυνομίας, για έξυπνα κινητά και ηλεκτρονικές ταμπλέτες, στην κατηγορία «Οδικό δίκτυο».

Auto: Τελευταία Ενημέρωση

«S#!t happens»

«S#!t happens»

Η αντίδραση του Φερστάπεν μετά το GP Αυστραλίας
 |  AUTO