ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Αλλαγμένος για την νίκη

Ολοκληρώνει σήμερα την προετοιμασία του ο Απόλλωνας ενόψει του αυριανού ντέρμπι απέναντι στην Ομόνοια στο Τσίρειο στάδιο. Στόχος για τους "κυανόλευκους" δεν είναι άλλος από την νίκη που εκτός από τους τρείς βαθμούς θα είναι και μια ένεση ψυχολογίας μετά τις δύο σερί ήττες.

Ο Πέδρο Εμμάνουελ από την αρχή της εβδομάδας προετοιμάζει κατάλληλα την ομάδα του δουλεύοντας πάνω στον τομέα της τακτικής αφού θέλει να βελτιώσει τις οποιεσδήποτε αδυναμίες παρουσιάστηκαν ενώ θέλει την ομάδα του να λειτουργήσει καλύτερα τόσο στο επιθετικό αλλά τόσο και στο αμυντικό κομμάτι. Όσο αφορά τον σχηματισμό αυτός ακόμα δεν έχει αποφασιστεί από τον Πορτογάλο τεχνικό αφού όπως αναφέραμε αυτός θα προκύψει μέσα από τις δοκιμές που κάνει στην προπόνηση.

Ζητούμενο για τον Απόλλωνα πέραν από την νίκη είναι και η καλή εμφάνιση που θα φέρει χαμόγελα αισιοδοξίας και στον κόσμο. Είναι δεδομένο ότι το κακό ξεκίνημα του Απόλλωνα απογοήτευσε τον κόσμο αφού ομάδα που πηγαίνει για πρωτάθλημα δεν δικαιολογείται να χάνει δύο ντέρμπι στην έδρα της. Αύριο λοιπόν οι ποδοσφαιριστές του Απόλλωνα πρέπει να καταθέσουν ψυχή, κάτι που δεν έκαναν στα προηγούμενα ντέρμπι, και να δώσουν χαρά στους φίλους της ομάδας.

Ανδρέας Παφίτης

ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ: Τελευταία Ενημέρωση