ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Αλλάζει ισορροπίες

Όταν είναι το πρώτο επίσημο παιχνίδι και μάλιστα αυτό είναι Ευρωπαϊκό, τότε το ενδιαφέρον πηγαίνει περισσότερο στην εικόνα που θα παρουσιάσει η ομάδα στο γήπεδο, αλλά κυρίως στο αποτέλεσμα. Η παρουσία κάποιων παικτών και κυρίως των νέων αποκτημάτων λογικά περνά σε δεύτερη μοίρα.

Ωστόσο, αξίζει να αναφερθούμε στο ντεμπούτο του Αλεχάντρο Μπεντόγια με την «κυανόλευκη» φανέλα. Ο Ισπανός μέσος είχε αρκετά καλή παρουσία, παρ’ όλο που ήταν το πρώτο του επίσημο παιχνίδι, ενώ μην ξεχνάμε ότι είχε χάσει και κάποια φιλικά λόγω τραυματισμού.

Αν και είναι αρκετά νωρίς για ασφαλή συμπεράσματα, έδειξε πολύ καλά στοιχεία. Πολύ τεχνίτης ποδοσφαιριστής, με καλές κινήσεις τόσο με την μπάλα στα πόδια, αλλά και χωρίς να την έχει στην κατοχή του. Ξέρει να κινείτε και χωρίς την μπάλα κι αυτό είναι πολύ σημαντικό.

Χρησιμοποιεί και τα δύο πόδια και φάνηκε ότι μπορεί να δώσει λύσεις και στα άκρα της επίθεσης, καθώς και ταχύτητα διαθέτη και μπάλα ξέρει. Με λίγα λόγια, είναι ένα σύγχρονο «10αρι». Μία βελτιωμένη έκδοση του Άλεξ Ντα Σίλβα.

Συνεπώς, η παρουσία του Μπεντόγια στην ομάδα της Λεμεσού μπορεί να αλλάξει τις ισορροπίες στους κυπελλούχους και να τους κάνει απρόβλεπτους στο παιχνίδι τους. Άρα, ο Απόλλωνας δεν θα βασίζεται πλέον μόνο στον Βραζιλιάνο για την δημιουργία παιχνιδιού, αλλά έχει ακόμη μία επιλογή.

ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ: Τελευταία Ενημέρωση