ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Τα αμυντικά κενά

Ο ΑΠΟΕΛ έχει απολογισμό μια νίκη, μια ισοπαλία και μια ήττα στα τρία πρώτα φιλικά που έδωσε την Πολωνία.

Η προετοιμασία των «γαλαζοκιτρίνων» στο αθλητικό κέντρο Μιστράλ μπαίνει στην τελική ευθεία. Η ομάδα θα επιστρέψει στην Κύπρο την ερχόμενη Παρασκευή.

Σίγουρα τα φιλικά παιχνίδια αφορούν αποκλειστικά τους προπονητές όμως βλέποντας τα στιγμιότυπα των αγώνων καταλήξαμε σε κάποια συμπεράσματα. Η μεσοαμυντική λειτουργία των «γαλαζοκιτρίνων» χρήζει σημαντικής βελτίωσης.

Οι αντίπαλες ομάδες έκαναν με μεγάλη ευκολία φάσεις και αυτό είναι κάτι που προβληματίζει τον Τόμας Κρίστιανσεν. Ο Δανός τεχνικός δοκιμάζει το 4-3-3 όμως φαίνεται ότι χρειάζεται ακόμη αρκετή δουλειά για να αφομοιώσουν πλήρως οι ποδοσφαιριστές τη φιλοσοφία του.

Υπάρχουν και ελαφρυντικά για την κακή αμυντική λειτουργία της ομάδας τα οποία σχετίζονται με τους δυο παίκτες που αγωνίζονται στα άκρα της άμυνας. Τόσο ο Σέρτζιο όσο και ο Αλεξάνδρου δεν υπολογίζονται για βασικοί. Ο Μιλάνοφ δεν έχει πάρει ακόμη φανέλα βασικού ενώ στο αριστερό άκρο θα αποκτηθεί ενδεκαδάτος ποδοσφαιριστής.

Συνεπώς η αμυντική τετράδα θα αλλαχτεί κατά το ήμισυ στη συνέχεια, κάτι που αναμένεται να φέρει περαιτέρω βελτίωση στην συνολική αμυντική λειτουργία της ομάδας.

ΑΠΟΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση