ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Η αιτία της «υπέρβασης»(vid)

Όπως ανέφεραν και επίσημα από την ΑΕΛ, για να αποκτηθεί ο Παπάνγκο χρειάστηκε μια υπέρβαση στο οικονομικό από τη διοίκηση και τον Ανδρέα Σοφοκλέους.

Σε τέτοιες περιπτώσεις, πάντα είναι ζήτημα το να ο παίκτης άξιζε μια τέτοιας υπέρβασης και σαφώς μοναδικό κριτήριο για αυτό είναι το γήπεδο και η απόδοση του παίκτη στο χόρτο.

Όμως αυτοί που επιλέγουν πρέπει να κρίνουν από πριν το τι μπορεί να κάνει ένας παίκτης ενώ όλοι υπόλοιποι κρίνουν μετά.

Ο παίκτης αυτός έρχεται με ένα βιογραφικό γεμάτο συμμετοχές, ενώ έχει και εμπειρία από σημαντικές διοργανώσεις, κάτι που γενικώς λείπει από το ρόστερ που φτιάχνεται. Να εξηγηθούμε:

Ο Παπάνγκο είναι εκ των αρχηγών της Εθνικής Πράσινου Ακρωτηρίου και μετρά ήδη 43 συμμετοχές, περισσότερες από κάθε άλλον εν ενεργεία παίκτη της χώρας.

Είναι 31 ετών και έχει μια τριετία στην Εστορίλ, με μεγαλύτερη επιτυχία τη συμμετοχή στους ομίλους του Europa League τη σεζόν 2013-14, ενώ βγήκε μαζί της Ευρώπη και τη σεζόν 2014-15. Συνολικά έπαιξε σε εννιά αγώνες στο Europa. Στη σεζόν που τελείωσε, πάλεψε για να ξαναβγεί στην Ευρώπη αλλά απέτυχε. Μετρά συνολικά  83 συμμετοχές στην πρώτη κατηγορία της Πορτογαλίας.

Σημαντικό του προσόν, το γεγονός πως μπορεί να δώσει λύσεις σε πολλές θέσεις στο γήπεδο αφού κατά καιρούς έπαιξε αριστερό μπακ, αριστερό χαφ και στις θέσεις του άξονα της μεσαίας γραμμής. Δίνει δηλαδή επιλογές στον Πάμπο Χριστοδούλου να αλλάξει σχήματα με αυτόν τον παίκτη στο ρόστερ.

Μια πρώτη ανάγνωση, δείχνει πως είναι περίπτωση παίκτη που τον φέρνει για να δώσει αυτό που λέμε το κάτι παραπάνω. Τα υπόλοιπα, στο χορτάρι.

Δείτε τον παίκτη σε ένα βίντεο:

ΑΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση

ΑΕΛ: Σήκωσαν μανίκια

ΑΕΛ: Σήκωσαν μανίκια

Έχει ήδη καταρτιστεί μια μικρή λίστα με υποψηφίους τεχνικούς διευθυντές
Εύη Χριστοδούλου
 |  ΑΕΛ