ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Το «παράπονο» της Κλέλιας Γιασεμίδου

Γιατί σκέφτεται να μην παντρευτεί στην Κύπρο;

Καλεσμένη της Χριστιάνας Αριστοτέλους στο πλατό της εκπομπής ''Με Αγάπη Χριστιάνα'' βρέθηκε το απόγευμα της Τετάρτης (22/03) η Κλέλια Γιασεμίδου.

Η ίδια μαζί με τον σύζυγό της, Πέτρο Αθανασίου διανύουν από τις καλύτερες περιόδους της ζωής τους, αφού πριν λίγο καιρό, καλωσόρισαν το πρώτο του παιδί. Το ζευγάρι παντρεύτηκε με πολιτικό γάμο τον Γενάρη του 2023 και μετά τη βάφτιση της κόρης τους, την οποία πρόκειται να κάνουν τον ερχόμενο Αύγουστο στην Τήνο, αφού είχαν τάξει το παιδί στην Παναγία, θα βάλουν μπροστά και τη διοργάνωση του θρησκευτικού γάμου.

Κατά τη διάρκεια της συζήτησής της με την Χριστιάνα Αριστοτέλους, η Κλέλια Γιασεμίδου αποκάλυψε πως δεν είναι σίγουρο, αν ο γάμος τους θα γίνει στην Κύπρο, εκφράζοντας επί της ευκαιρίας το «παράπονο» της. Όπως εξήγησε, ο λόγος που σκέφτονται να παντρευτούν στην Ελλάδα, είναι οι χρεώσεις που ακούνε, οι οποίες είναι στα ύψη! Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε η Κλέλια Γιασεμίδου: «Ακούω πολλές παράλογες τιμές, χρεω΄σεις κλπ. κι εντάξει, το σκέφτομαι.. Στην Ελλάδα δεν είναι έτσι οι τιμές.. Έχουμε λίγο ξεφύγει στις χρεώσεις..»

Ακολουθεί το σχετικό βίντεο:

 Το ζευγάρι έχει βάλει ως στόχο, αν πάνε όλα καλά, να παντρευτεί το 2024. 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση

Μόλις μαθεύτnκε

Μιχόπουλος-Ευριπίδου

Μόλις μαθεύτnκε η είδηση για το ζευγάρι μετά από δύο χρόνια – Οι εικόνες που «μιλούν» από μόνες τους
Beautiful People team
 |  ΚΥΠΡΟΣ
Σοκάρει η Όλγα Ποταμίτου για την περιπέτεια υγείας της: «Δύο χρόνια με παιδεύει – Είμαι με μπαστούνι»

«Λύγισε» η Όλγα Ποταμίτου

«Δύο χρόνια με παιδεύει ο έρπης ζωστήρας – Είμαι με μπαστούνι» – Τι είναι η ασθένεια που της άλλαξε τη ζωή
Beautiful People team
 |  ΚΥΠΡΟΣ
Το εντυπωσιακό λευκό co-ord set με παγιέτες και η ιδιαίτερη ιστορία που κρύβεται πίσω από την εμφάνισή της

«Γιαννούλα μου!»

Χριστιάνα Αριστοτέλους: Η μητέρα της δημιούργησε το λαμπερό look της πρεμιέρας
Beautiful People team
 |  ΚΥΠΡΟΣ