ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Τι έκανε η Γιολίτη την μέρα που ο Τσουρούλης βγήκε με τον Βέρτη;

Η επιχειρηματίας δεν ήταν παρούσα στο τραπέζι του Τσουρούλη με τον Βέρτη και αυτός είναι ο λόγος.

Όπως έγινε γνωστό το προηγούμενο Σαββατοκύριακο, ο Χρύσανθος Τσουρούλης συναντήθηκε με τον Νίκο Βέρτη, ο οποίος βρέθηκε στο νησί μας γιας επαγγελματικούς λόγους, στο Maison Anemi, του οποίου ιδιοκτήτρια είναι η Έμιλυ Γιολιτη.

Στα στιγμιότυπα που κυκλοφόρησαν στα κοινωνικά δίκτυα, είδαμε τον Γενικό Διευθυντή του συγκροτήματος «ΔΙΑΣ» μαζί με τον καλλιτέχνη να απολαμβάνουν με την παρέα τους το γεύμα τους, ενώ στις λήψεις δεν ήταν παρούσα η σύντροφος του Χρύσανθου Τσουρούλη, Έμιλυ Γιολίτη.

Τι έκανε όμως η Έμιλυ Γιολίτη την ημέρα εκείνη; Όπως μάς ενημέρωσε μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η επιχειρηματίας το Σάββατο 10 Ιουνίου απόλαυσε ποιοτικό χρόνο με την κόρη της Ιόλη. Πιο συγκεκριμένα, μητέρα και κόρη απόλαυσαν φαγητά  ιαπωνικής κουζίνας σε γνωστό εστιατόριο στην Λεμεσό.

Δείτε τα στιγμιότυπα:

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση

Μόλις μαθεύτnκε

Μιχόπουλος-Ευριπίδου

Μόλις μαθεύτnκε η είδηση για το ζευγάρι μετά από δύο χρόνια – Οι εικόνες που «μιλούν» από μόνες τους
Beautiful People team
 |  ΚΥΠΡΟΣ
Σοκάρει η Όλγα Ποταμίτου για την περιπέτεια υγείας της: «Δύο χρόνια με παιδεύει – Είμαι με μπαστούνι»

«Λύγισε» η Όλγα Ποταμίτου

«Δύο χρόνια με παιδεύει ο έρπης ζωστήρας – Είμαι με μπαστούνι» – Τι είναι η ασθένεια που της άλλαξε τη ζωή
Beautiful People team
 |  ΚΥΠΡΟΣ
Το εντυπωσιακό λευκό co-ord set με παγιέτες και η ιδιαίτερη ιστορία που κρύβεται πίσω από την εμφάνισή της

«Γιαννούλα μου!»

Χριστιάνα Αριστοτέλους: Η μητέρα της δημιούργησε το λαμπερό look της πρεμιέρας
Beautiful People team
 |  ΚΥΠΡΟΣ