ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ραφαέλα Παύλου: Επέστρεψε στην Κύπρο για να γεννήσει

Η φωτογραφία μέσα από το αεροπλάνο

Επιστροφή στα πάτρια εδάφη για την Ραφαέλα Παύλου, η οποία σύντομα πρόκειται να φέρει στον κόσμο το πρώτο της παιδί, καρπό του έρωτά της με τον σύζυγό της, Γρηγόρη Κάστανο.

Η γνωστή χορεύτρια, η οποία εδώ και αρκετό καιρό μένει στην Ιταλία, διανύει από τις πιο όμορφες περιόδους της ζωής της και ανυπομονεί να κρατήσει στα χέρια της το μωρό της.

Η ίδια είναι ιδιαίτερα ενεργή στα social media και σε φωτογραφία που δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram, το Σαββατοκύριακο που μάς πε΄ρασε μέσα από το αεροπλάνο, πραγματοποιώντας το ταξίδι της επιστροφής στην Κύπρο, σχολίασε περιχαρής στη σχετική λεζάντα: «Τα λέμε σύντομα, Ιταλία. Αλλά αυτή τη φορά μαζί με το μωρό ''Κ''», αποκαλύπτοντας ταυτόχρονα το πρώτο γράμμα από το όνομα του μωρού της.

Δείτε το στιγμιότυπο:
 

Υπενθυμίζεται ότι το ζευγάρι, όπως αποκάλυψε πριν λίγο καιρό, περιμένει αγοράκι, το οποίο θα ολοκληρώσει την ευτυχία τους.

 

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση

Μόλις μαθεύτnκε

Μιχόπουλος-Ευριπίδου

Μόλις μαθεύτnκε η είδηση για το ζευγάρι μετά από δύο χρόνια – Οι εικόνες που «μιλούν» από μόνες τους
Beautiful People team
 |  ΚΥΠΡΟΣ
Σοκάρει η Όλγα Ποταμίτου για την περιπέτεια υγείας της: «Δύο χρόνια με παιδεύει – Είμαι με μπαστούνι»

«Λύγισε» η Όλγα Ποταμίτου

«Δύο χρόνια με παιδεύει ο έρπης ζωστήρας – Είμαι με μπαστούνι» – Τι είναι η ασθένεια που της άλλαξε τη ζωή
Beautiful People team
 |  ΚΥΠΡΟΣ