
Την πρώτη της μεταγραφή για τον Γενάρη ανακοίνωσε η Ομόνοια, με τον 28χρονο διεθνή ακραίο επιθετικό Ismael Tajouri-Shradi, να βάζει την υπογραφή σε συμβόλαιο συνεργασία μέχρι τον Μάιο του 2024. Από το 2018 αγωνιζόταν στην Αμερική κι έχει καταγράψει 4 συμμετοχές με την εθνική ομάδα της Λιβύης.
Απ’ το καλοκαίρι και συγκεκριμένα τις 20 Ιουλίου ο Ismael Tajouri-Shradi ήταν παροπλισμένος ένεκα ενός τραυματισμού στο πόδι. Πλέον όμως έχει αφήσει πίσω το κομμάτι αυτό και δηλώνει έτοιμος να επιστρέψει στην αγωνιστική δράση. Μάλιστα όπως αναφέρουν απ’ την επίσημη Ομόνοια, ο ποδοσφαιριστής όχι μόνο είναι έτοιμος από πλευράς φυσικής κατάστασης, αλλά θα βρίσκεται και στην αποστολή στον αγώνα με τη Δόξα.
Η αποκατάσταση δεν ήταν εύκολη και μετά από μια σειρά λαθών δεν κατάφερε να επιστρέψει πιο γρήγορα. Όπως δήλωσε ο ίδιος «η αποθεραπεία ήταν αυτή που έπρεπε, όμως κάθε φορά επέστρεφα λίγο πιο γρήγορα, ανέβαζα στροφές νωρίτερα απ’ ότι θα έπρεπε».
Αυτή ήταν και η αιτία που χρειάστηκε να μεταβεί στην Γερμανία ώστε να τον κοιτάξει εξειδικευμένος γιατρός. Εκεί ακολούθησε συγκεκριμένο πρόγραμμα αποκατάστασης και όπως σημείωσε του «άναψαν το πράσινο φως» ώστε να επιστρέψει στην αγωνιστική δράση.
Εδώ και περίπου ένα μήνα ο Ismael Tajouri-Shradi ακολουθεί ένα εξειδικευμένο πρόγραμμα το οποίο περιλάμβανε σπριντ και δύσκολες ασκήσεις ενδυνάμωσης. Το γεγονός πως ακολούθησε το συγκεκριμένο πρόγραμμα χωρίς πρόβλημα δείχνει ακριβώς πως πλέον άφησε πίσω του τον τραυματισμό.
Όπως δήλωσε ο ίδιος βγήκε απ’ την περιπέτεια αυτή πιο δυνατός. «Ο τραυματισμός με βοήθησε να μάθω πολλά για το σώμα μου κι με έκανε πιο δυνατό πνευματικά».
Ο Shradi αναμένεται να ενσωματωθεί άμεσα στις προπονήσεις της Ομόνοιας, και σύντομα θα πραγματοποιήσει το επίσημο ντεμπούτο του.