ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Οι αποκαλύψεις της πριγκίπισσας Νταϊάνα για το κακό σεξ με τον Κάρολο

Πριν το γάμο τους είχαν συναντηθεί μόλις 13 φορές

Το Channel 4 στη Βρετανία προχώρησε τελικά το βράδυ της Κυριακής στη μετάδοση του αμφιλεγόμενου ντοκιμαντέρ «Νταϊάνα: Με Δικά της Λόγια», το οποίο περιλάμβανε αποσπάσματα από προ 25ετίας εκμυστηρεύσεις της Πριγκίπισσας της Ουαλίας στην κάμερα του δασκάλου ορθοφωνίας της, Πίτερ Σέτελεν.

Η απόφαση για προβολή του ντοκιμαντέρ, με προσωπικά βίντεο που για πρώτη φορά προβλήθηκαν στη Βρετανία, είχε προκαλέσει έντονες αντιδράσεις και εκκλήσεις του αδερφού της Νταϊάνα να μη μεταδοθεί. Μετά από την προβολή του, το κοινό εξακολουθεί να είναι διχασμένο.

Πολλοί τηλεθεατές μέσω ιστοσελίδων κοινωνικής δικτύωσης και ιστοσελίδων εφημερίδων εκφράζουν τη διαφωνία τους με την «παραβίαση» ιδιωτικών στιγμών της αγαπημένης τους πριγκίπισσας. Πολλοί επίσης, ωστόσο, δηλώνουν ότι το ντοκιμαντέρ σωστά προβλήθηκε διότι υπενθυμίζει λίγο πριν κλείσουν 20 χρόνια από το θάνατο της Νταϊάνα το πόσο υπέφερε στο γάμο της.

Το ντοκιμαντέρ βασιζόταν στα βίντεο με την ίδια την Νταϊάνα να εκμυστηρεύεται σκέψεις και ενέργειές της κατά τη διάρκεια της συμβίωσης με τον Πρίγκιπα Κάρολο. Το σημαντικό ρόλο της επεξήγησης των λεγόμενών της, της επισήμανσης των συναισθημάτων της και του ιστορικού πλαισίου έδινε ο κεντρικός αφηγητής, η ανάγνωση άλλων δηλώσεων της Νταϊάνα από ηθοποιό και τέσσερις άνθρωποι με τους οποίους είχε συνδεθεί στενά: η δασκάλα της στο μπαλέτο, ένας παιδικός φίλος, ο σωματοφύλακάς της και ο ιδιαίτερος γραμματέας της.

Οι πιο αποκαλυπτικές στιγμές από τα βίντεο της Νταϊάνα αφορούσαν τη σχέση του Καρόλου με την Καμίλα Πάρκερ Μπόουλς. Μεταξύ άλλων την είδαμε να αποκαλύπτει ότι ο σύζυγός της είχε παραδεχθεί τη σχέση αυτή, λέγοντάς της πως αρνείται να είναι ο μοναδικός Πρίγκιπας της Ουαλίας δίχως ερωμένη.

Όταν κλαίγοντας πήγε στη βασίλισσα Ελισάβετ για συμβουλές, συνέχισε η Νταϊάνα, εκείνη της είπε πως δεν ήξερε τι να τη συμβουλεύσει, προσθέτοντας πως ο Κάρολος ήταν «άχρηστος».

Το ντοκιμαντέρ περιλάμβανε επίσης μέσω της διήγησης του παλαιού φίλου της ότι είχε πει κατά πρόσωπο στην Καμίλα πως γνώριζε για τη σχέση της με τον Κάρολο, με την απάντηση της σημερινής συζύγου του διαδόχου του θρόνου να είναι: «Έχεις δύο υπέροχα παιδιά. Τι άλλο θέλεις;»

Η Νταϊάνα αναφέρεται επίσης στη συχνότητα των ερωτικών συνευρέσεών της με το σύζυγό της («μία φορά κάθε τρεις εβδομάδες, μέχρι που ξεθύμανε πριν από επτά χρόνια»), στη βουλιμία στην οποία οδηγήθηκε λόγω της στενοχώριας της, στο «βαθύ» έρωτά της για τον πρώτο σωματοφύλακά της που σκοτώθηκε σε τροχαίο, αλλά και στα παιδικά της χρόνια ως «επαναστάτρια».

Το συχνά μελοδραματικό ντοκιμαντέρ εστίαζε συνεχώς την προσοχή των τηλεθεατών στη συμπεριφορά του Καρόλου και στον πόνο που αυτή προκαλούσε στην Νταϊάνα, με τον αφηγητή να δηλώνει κάποια στιγμή ρητώς ότι «η Νταϊάνα είχε μαζί της το λαό και ο Κάρολος ένα σκοτεινό κατεστημένο».

Η επίθεση κατά της βασιλικής οικογένειας και του Καρόλου γινόταν μέσα από καίριες παρεμβάσεις των φίλων της Νταϊάνα, οι οποίοι μεταξύ άλλων είπαν ότι κύκλοι του Καρόλου παρουσίαζαν τη σύζυγό του ως ψυχολογικά ασταθές άτομο, ότι η ίδια ανησυχούσε πως θα της έπαιρνα τα παιδιά της, ότι προτεραιότητα για το παλάτι ήταν να αποκρυφτεί η κατάρρευση του γάμου τους και ότι έχει γίνει προσπάθεια «να διαγραφεί» η Νταϊάνα από την ιστορία της βασιλικής οικογένειας διότι «ο δρόμος του Καρόλου προς το θρόνο θα ήταν ευκολότερος αν δε χρειαζόταν να συγκρίνεται σε δημοτικότητα με την πρώην σύζυγό του».

Εν τω μεταξύ, η εφημερίδα Sun γράφει ότι παλιός καμεραμάν του BBC είχε πληρωθεί από την Νταϊάνα για να καταγράψει στην κάμερα αποκαλύψεις της λίγες εβδομάδες πριν από το θάνατό της στις 31 Αυγούστου 1997. Μεταξύ αυτών των αποκαλύψεων, με την εφημερίδα να επικαλείται το λεπτομερές ημερολόγιο του καμεραμάν ο οποίος δεν κατονομάζεται, ήταν ότι η Νταϊάνα είχε πιάσει τον Κάρολο να κάνει τηλεφωνικό σεξ με την Καμίλα καθισμένος στη λεκάνη της τουαλέτας.

Επίσης, ότι η Νταϊάνα δήλωνε αποφασισμένη να μην αφήσει τον Κάρολο να γίνει βασιλιάς, αλλά αντίθετα να ανέλθει στο θρόνο ο πρωτότοκος γιος τους Γουίλιαμ.

Εξάλλου, η Daily Mirror φιλοξενεί συνέντευξη με τον ηλικιωμένο πατέρα του Γάλλου οδηγού Ανρί Μισέλ που βρισκόταν στο τιμόνι της Mercedes μέσα στην οποία σκοτώθηκαν ο ίδιος, η πριγκίπισσα Νταϊάνα και ο Ντόντι αλ Φαγέντ. Ο Ζαν Μισέλ δηλώνει στη βρετανική εφημερίδα ότι Βρετανοί αστυνομικοί του είχαν πει πως θεωρούσαν ότι το τροχαίο δυστύχημα ήταν προμελετημένο.

Κόσμος: Τελευταία Ενημέρωση

X