ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ο Χατζηγιάννης στην πρώτη του συναυλία μετά από καιρό (vid)

Με «μεγάλη αγωνία και μεγάλη ανυπομονησία...»

Στην πρώτη του συναυλία μετά από πολύ καιρό είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν οι θαυμαστές του τον Μιχάλη Χατζηγιάννη.

Ο γνωστός Κύπριος καλλιτέχνης έκανε δυναμικό comeback on stage, αφού το βρα΄δυ της Πέμπτης (3/08) εμφανίστηκε στη Χαλκίδα, με πλήθος κόσμου να τον αποθεώνει και τον ίδιο να σχολιάζει σε βίντεο που δημοσίευσε στα social media: «Υπέροχοι όλοι..! ΧΑΛΚΙΔΑ».

Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης περίμενε με αγωνία και ανυπομονησία τη συγκεκριμένη συναυλία, όπως φαίνεται να λέει, λίγες ώρες πριν από αυτή, σε story που έκανε στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram. Σε αυτό ανέφερε: «Αγαπημένοι μου φίλοι, είμαστε δρόμο για τη Χαλκίδα. Έγω μεγάλη αγωνία, μεγάλη ανυπομονησία... Είναι η πρώτη συναυλία μετά από καιρό και εύχομαι να έχουμε ένα υπέροχο βράδυ».

Το αποτέλεσμα σίγουρα τον δικαίωσε, βλέποντας τον συναυλιακό χώρο κατάμεστο και τους θεατές να τραγουδούν τις επιτυχίες τους. Ο καλλιτέχνης συνεχίζει και με άλλες συναυλίες στην Ελλάδα, με αποκορύφωμα αυτή του Σεπτέμβρη, που μετά από πολλά χρόνια θα εμφανιστεί πάλι στο θέατρο του Λυκαβηττού και είναι ενθουσιασμένος γι' αυτό.

 

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση

Μόλις μαθεύτnκε

Μιχόπουλος-Ευριπίδου

Μόλις μαθεύτnκε η είδηση για το ζευγάρι μετά από δύο χρόνια – Οι εικόνες που «μιλούν» από μόνες τους
Beautiful People team
 |  ΚΥΠΡΟΣ
Σοκάρει η Όλγα Ποταμίτου για την περιπέτεια υγείας της: «Δύο χρόνια με παιδεύει – Είμαι με μπαστούνι»

«Λύγισε» η Όλγα Ποταμίτου

«Δύο χρόνια με παιδεύει ο έρπης ζωστήρας – Είμαι με μπαστούνι» – Τι είναι η ασθένεια που της άλλαξε τη ζωή
Beautiful People team
 |  ΚΥΠΡΟΣ
Το εντυπωσιακό λευκό co-ord set με παγιέτες και η ιδιαίτερη ιστορία που κρύβεται πίσω από την εμφάνισή της

«Γιαννούλα μου!»

Χριστιάνα Αριστοτέλους: Η μητέρα της δημιούργησε το λαμπερό look της πρεμιέρας
Beautiful People team
 |  ΚΥΠΡΟΣ