ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ο Γιοβάνοβιτς το μηδέν, ο Πίριτς πέναλτι και ο Ουζόχο την... παράσταση!

Ο Νιγηριανός κίπερ έκλεψε την παράσταση με την εμφάνιση του στο «Ολντ Τράφορντ»

Θεόδωρος Τσιολάκης

Θεόδωρος Τσιολάκης

Ευρωπαϊκή βραδιά η χθεσινή για την Κύπρο, καθώς, Απόλλωνας, ΑΕΚ και Ομόνοια συνέχισαν τις ευρωπαϊκές τους υποχρεώσεις στους ομίλους του Γιουρόπα και Κόνφερενς Λιγκ.

Αρχικά η μόνη ομάδα που κατάφερε να πάριε βαθμούς, ήταν ο Απόλλωνας που επικράτησε με 1-0 της Αλκμαάρ στο ΓΣΠ, με τον Αλεξάνταρ Γιοβάνοβιτς να είναι ο μοναδικός κίπερ κυπριακής ομάδας που χτες βράδυ κράτησε το μηδέν παθητικό. Μπορεί να μην χρειάστηκε και ιδιαίτερα, όμως είχε σταθερή απόδοση και εκεί που έπρεπε δήλωσε «παρών».

Από εκεί και πέρα η ΑΕΚ λύγισε μέσα στην έδρα της απέναντι στη Φενέρμπαχτσε, καθώς ηττήθηκε με 2-1, όμως ο Κέναν Πίριτς είχε εξαιρετική εμφάνιση, έκανε σπουδαίες αποκρούσεις, ενώ αν δεν ήταν αυτός μπορούσε το σκορ να είναι και μεγαλύτερο. Μάλιστα ο Βόσνιος κίπερ έπιασε και πέναλτι στο 86’, όταν είπε «όχι» στον Βαλένσια και απέδειξε για άλλη μία φορά την κλάση.

Όμως την περισσότερη προσοχή και αναγνώριση χτες βράδυ την αντίκρισε ο Φράνσις Ουζόχο.

Μπορεί ο Γιοβάνοβιτς να μη δέχθηκε γκολ, ο Πίριτς να απόκρουσε πέναλτι, όμως ο Νιγηριανός κίπερ ήταν γίγαντας μέσα στο «Ολντ Τράφορντ» και έκλεισε ένα 90λεπτο στο θρυλικό αυτό γήπεδο χωρίς να δεχθεί γκολ απέναντι στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με τους μεγάλους και πολλούς αστέρες που διαθέτει.

Ο Φράνσις Ουζόχο με την εντυπωσιακή του εμφάνιση στο «Θέατρο των ονείρων» αδιαμφισβήτητα χτες έκλεψε τη δόξα και την παράσταση από τους Γιοβάνοβιτς και Πίριτς, που επίσης στάθηκαν στο ύψος τους και πραγματοποίησαν μια καλή εμφάνιση, όμως δεν ήταν απέναντι στην Γιουνάιτεντ μέσα στο «Ολντ Τράφορντ», για αυτό και ξεχώρισε ο κίπερ της Ομόνοιας.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΟΜΟΝΟΙΑ: Τελευταία Ενημέρωση