ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

«Μυστήριο» με τη Χριστιάνα Αριστοτέλους

Τί γίνεται με τους συνεργάτες της;

«Μυστήριο» με τη Χριστιάνα Αριστοτέλους και τους συνεργάτες της, αφού εκείνη παρουσιάστηκε για ακόμα μια φορά ολομόναχη στην εκπομπή της τη Δευτέρα 3 Γενάρη.

Υπενθυμίζεται ότι η παρουσιάστρια της εκπομπής ''Με αγάπη Χριστιάνα'' επέστρεψε στα ''καθήκοντά'' της την Πέμπτη, 30 Δεκεμβρίου, μετά την απουσία από την εκπομπή της λόγω προβλήματος υγείας, αλλά εμφανίστηκε εντελώς μόνη, αφού σύμφωνα με όσα η ίδια είπε, μια εκ των συνεργατών της, η Σοφία Πρώιμου, λίγο πριν ξεκινήσει η εκπομπή, βρέθηκε θετική στον κορωνοϊό και ως εκ τούτου έπρεπε και οι υπόλοιποι συνεργάτες της να αποχωρήσουν, αφού θεωρούνται στενές επαφές επιβεβαιωμένου κρούσματος.

Το ''σκηνικό'' επαναλήφθηκε και σήμερα, κατά τη διάρκεια της πρώτης ζωντανής εκπομπή του χρόνου. Όπως εξήγησε η αγαπημένη παρουσιάστρια, βγήκε ξανά μόνη καθαρά για λόγους προστασίας, μέχρι τα αποτελέσματα των εξετάσεων όλων των συνεργατών να βγουν αρνητικά και να μπορέσουν να επιστρέψουν πίσω στα καθήκοντα τους.

Ακολουθεί το σχετικό βίντεο:

 

 

 

 

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση

Το τρυφερό μήνυμα και οι παιδικές φωτογραφίες

Η Antigoni έχει γενέθλια

Η συγκινητική ανάρτηση της μητέρας της και οι σπάνιες φώτος από την παιδική της ηλικία
Beautiful People team
 |  ΚΥΠΡΟΣ
Δείτε το επικό βίντεο

Στο «Πάμε Παρέα»

Η Αρτεμίου έκανε αναπαράσταση το περιστατικό με τον σκηνοθέτη της Καινούργιου–Δείτε το βίντεο
Beautiful People team
 |  ΚΥΠΡΟΣ