ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Μιχάλης Σοφοκλέους : Οι τρυφερές ευχές για τα γενέθλια του γιου του

«Χρόνια πολλά ζωή μου!»

Beautiful People team

Γενέθλια είχε χθες 22 Δεκεμβρίου ο γιός του Μιχάλη Σοφοκλέους.  Ο γιος του Μιχάλη Σοφοκλέους και της Πάνι Ιακώβου, Σοφοκλής, μεγαλώνει. Ο ηθοποιός γιόρτασε τα 8α γενέθλια του μεγαλύτερου παιδιού του με ένα συγκινητικό αφιέρωμα στο Instagram την Κυριακή.

Πριν από ακριβώς οκτώ χρόνια ο Μιχάλης Σοφοκλέους και η σύζυγός του, Πάνι, έγιναν γονείς για πρώτη φορά! Το γνωστό ζευγάρι έφερε στον κόσμο ένα αγοράκι, το οποίο ολοκλήρωσε την ευτυχία του με τον πιο γλυκό τρόπο.

Θέλοντας να του ευχηθεί και δημόσια, ο γνωστός ηθοποιός ανέβασε στο προφίλ του στο Instagram διάφορες στιγμές με τον γιο του, σημειώνοντας: «Χρόνια πολλά ζωή μου! Να σε χαιρόμαστε Σοφοκλή μου! Σ'αγαπαμε πολύ».

Δείτε το τρυφερό post πιο κάτω:

 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Μιχάλης Σοφοκλέους

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
Lifestyle  |  Gossip  |  Hotnews

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση

Σοκάρει η Όλγα Ποταμίτου για την περιπέτεια υγείας της: «Δύο χρόνια με παιδεύει – Είμαι με μπαστούνι»

«Λύγισε» η Όλγα Ποταμίτου

«Δύο χρόνια με παιδεύει ο έρπης ζωστήρας – Είμαι με μπαστούνι» – Τι είναι η ασθένεια που της άλλαξε τη ζωή
Beautiful People team
 |  ΚΥΠΡΟΣ
Το εντυπωσιακό λευκό co-ord set με παγιέτες και η ιδιαίτερη ιστορία που κρύβεται πίσω από την εμφάνισή της

«Γιαννούλα μου!»

Χριστιάνα Αριστοτέλους: Η μητέρα της δημιούργησε το λαμπερό look της πρεμιέρας
Beautiful People team
 |  ΚΥΠΡΟΣ