24sports team
Για την περιπέτεια του με τον κορωνοϊό τις προηγούμενες μέρες, αλλά και για το πρώτο παιχνίδι της Ανόρθωσης στη Βιέννη κόντρα στη Ραπίντ μίλησε ο Γκιόργκι Λόρια, σε ιστοσελίδα της Γεωργίας.
Όπως αναφέρει ο Γεωργιανός κίπερ της Ανόρθωσης, πέρασε κάποιες νύχτες στο νοσοκομείο, λόγω του ιού.
Αναλυτικά, τι δήλωσε στην ιστοσελίδα goal.ge:
Για την περιπέτεια του με τον κορωνοϊό: «Πέρασαν πέντε μέρες από τότε που ξεκίνησα ξανά προπονήσεις, έχασα πέντε κιλά, ήμουν πολύ άσχημα. Δεν περίμενα να παίξω με την Ραπίντ, αλλά τραυματίστηκε ο άλλος μας τερματοφύλακας (σ.σ Τζουρ). Κοιμήθηκα στο νοσοκομείο δύο φορές και το λέω ευθέως. Πέθανα δύο φορές, αναστήθηκα και μετά από λίγες μέρες αγωνίστηκα με την Ραπίντ».
Για τον αγώνα με την Ραπίντ: «Ήταν δύσκολα για μας, διότι σχεδόν όλη η ομάδα προσβλήθηκε με κορωνοϊό δύο εβδομάδες πριν τον αγώνα. Δεν ήμασταν αγωνιστικά έτοιμοι, διότι ήταν το πρώτο επίσημο παιχνίδι της σεζόν».































