ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Κύπρος: Έκαναν «φτερά» 70 χιλιάδες - Γιατί τα φίλαγε σπίτι του

Πώς έφτασαν στην σύλληψη της οικιακής βοηθού

24news team

Υπόθεση διάρρηξης κατοικίας και κλοπής 70 χιλιάδων ευρώ διερευνά ο αστυνομικός σταθμός Παναγιάς. Για την υπόθεση ήδη συνελήφθη 34χρονη προς διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, καταγγέλθηκε από 65χρονο ότι άγνωστοι έκλεψαν από την κατοικία του το χρηματικό ποσό των €70.000.

Μέλη του ΤΑΕ Πάφου μετέβηκαν στην σκηνή και συνέλεξαν διάφορα τεκμήρια.


Κύπρος: Πού μπορείς να πας από 8/2 - Τι «ξεκλειδώνει»


Από περαιτέρω εξετάσεις εκδόθηκε δικαστικό ένταλμα εναντίον γυναίκας ηλικίας 34 ετών η οποία φέρεται να βοηθούσε στην καθαριότητα της κατοικίας του παραπονούμενου που είναι συνταξιούχος σε τακτά χρονικά διαστήματα.

Η 34χρονη συνελήφθη γύρω στις 15:30 το απόγευμα σήμερα και τέθηκε υπό κράτηση. Αύριο αναμένεται να προσαχθεί στο δικαστήριο Πάφου για την έκδοση διατάγματος κράτησης της ενώ οι έρευνες συνεχίζονται για τον εντοπισμό των χρημάτων.

Γιατί «έκρυβε» 70 χιλιάδες στο σπίτι

Ενδιαφέρον προκαλεί ο λόγος που ο παραπονούμενος είχε στο σπίτι του ένα τέτοιο μεγάλο ποσό.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, ο ίδιος ισχυρίστηκε ότι τις 70 χιλιάδες ευρώ, τις είχε φυλαγμένες στην οικία τους για αποταμίευση.

Πώς έφτασαν στην 34χρονη

Όπως αναφέραμε και πιο πάνω, για την υπόθεση συνελήφθη 34χρονη οικιακή βοηθός.

Η Αστυνομία, μετά από εξετάσεις που διενήργησε στην σκηνή, διαπίστωσε ότι στο σπίτι δεν υπήρξε ακαταστασία, ενώ έλειπαν τα χρήματα. Οι υποψίες άμεσα στράφηκαν προς πρόσωπο που μπαινόβγαινε στο σπίτι. Η 34χρονη φέρεται να γνώριζε καλά τα κατατόπια.

Πάντως, η ίδια δεν παραδέχεται στους ανακριτές, εμπλοκή της στην υπόθεση, ενώ το μεσημέρι της Πέμπτης (4/2) παρουσιάζεται ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Πάφου, ώστε να εξασφαλιστεί διάταγμα προσωποκράτησής της.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση