ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Κάτω από τον ήλιο της Πολωνίας η Γλυκερία για χάρη των παιχτών της Ομόνοιας

Το στιγμιότυπο της σέξι διατροφολόγου που εντοπίσαμε

Στην Πολωνία βρίσκονται τις τελευταίες ημέρες οι παίχτες της Ομόνοιας και πιο συγκεκριμένα, στο Αθλητικό Κέντρο «Μπινκόφσκι», για προπονήσεις και φιλικά παιχνίδια, ενώ μαζί τους, ταξίδεψε και η εντυπωσιακή διατροφολόγος της ομάδας, Γλυκερία Γιάκουμου.

Ανάμεσα στις φωτογραφίες που δημοσίευσε η ομάδα από τις προπονήσεις, δεν μπορέσαμε να μην ξεχωρίσουμε την όμορφη Γλυκερία, η οποία παρά τις ψηλές θερμοκρασίες, βρέθηκε στο γήπεδο και χαμογελαστή βοηθούσε την ομάδα, με όποιο τρόπο μπορούσε.

Πιο συγκεκριμένα, στην λήψη την είδαμε να μοιράζει νερό, ενώ στη λεζάντα του ποστ έγραφε: "Σκληρή δουλειά, κάτω από τον ήλιο".

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση

Μόλις μαθεύτnκε

Μιχόπουλος-Ευριπίδου

Μόλις μαθεύτnκε η είδηση για το ζευγάρι μετά από δύο χρόνια – Οι εικόνες που «μιλούν» από μόνες τους
Beautiful People team
 |  ΚΥΠΡΟΣ
Σοκάρει η Όλγα Ποταμίτου για την περιπέτεια υγείας της: «Δύο χρόνια με παιδεύει – Είμαι με μπαστούνι»

«Λύγισε» η Όλγα Ποταμίτου

«Δύο χρόνια με παιδεύει ο έρπης ζωστήρας – Είμαι με μπαστούνι» – Τι είναι η ασθένεια που της άλλαξε τη ζωή
Beautiful People team
 |  ΚΥΠΡΟΣ
Το εντυπωσιακό λευκό co-ord set με παγιέτες και η ιδιαίτερη ιστορία που κρύβεται πίσω από την εμφάνισή της

«Γιαννούλα μου!»

Χριστιάνα Αριστοτέλους: Η μητέρα της δημιούργησε το λαμπερό look της πρεμιέρας
Beautiful People team
 |  ΚΥΠΡΟΣ