ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Καταγγελία για ξυλοδαρμό: Η δικηγόρος Παπαγιάννη «καίει» την Παυλίδου (Vid)

«Κινήθηκε προς το μέρος του, υπάρχουν αμοιχές»

Το σίριαλ που έχει ξεσπάσει τις τελευταίες ώρες, στην ελληνική showbiz, μετά τις καταγγελίες της Σοφίας Παυλίδου για ξυλοδαρμό της από τον συμπρωταγωνιστή της, Μάνο Παπαγιάννη, έχει και συνέχεια, καθώς η δικηγόρος του ηθοποιού αναφέρεται και σε ξέσπασμα της ίδιας εναντίον του.

Σύμφωνα με τα όσα ανέφερε η δικηγόρος, Ελένη Τσαμολιά, στην εκπομπή της Ζήνας Κουτσελίνι, υπήρξαν αντεγκλίσεις εκ μέρους και των δύο, κατά την διάρκεια του καυγά τους, ενώ η κ. Παυλίδου φέρεται να κινήθηκε προς το μέρους του συμπρωταγωνιστή της. Μάλιστα, όπως είπε η δικηγόρος, ο κ. Παπαγιάννης εξετάστηκε από γιατρό, που εντόπισε αμοιχές σε μέρη του σώματός του.

Την ίδια στιγμή, όμως, εκείνος φέρεται να την έσπρωξε, ώστε να την απωθήσει, χωρίς, ωστόσο να την πιάσει από τον λαιμό ή να την κτυπήσει.

Beautiful People: Τελευταία Ενημέρωση

 «Μας λείπεις»

«Μας λείπεις»

Συγκλονίζει η Σάρα Εσκενάζυ για τον αείμνηστο πατέρα της, Αλμπέρτο Εσκενάζυ
Beautiful People team
 |  ΕΛΛΑΔΑ
Το χαστούκι του 1997 που έγραψε τηλεοπτική ιστορία

Πέθανε η Αναστασία Αθήνη

Έγινε γνωστή στο πανελλήνιο από το περιστατικό του 1997, όταν είχε χαστουκίσει τη Δήμητρα Λιάνη στη Στοά του Βιβλίου
Beautiful People team
 |  ΕΛΛΑΔΑ
Ο Βασίλης Μπισμπίκης και η απάντηση για τον δεύτερο γάμο

Βανδή για Μπισμπίκη

«Την χρωστούσα στον εαυτό μου αυτή τη χαρά! Ήθελα μια δεύτερη ευκαιρία στη ζωή και ήρθε»
Beautiful People team
 |  ΕΛΛΑΔΑ