ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Τρομερός καβγάς Μικρούτσικου-Κασελλάκη για τον Φειδία Παναγιώτου!

«Είναι πολιτικά αναλφάβητος!»– «Μην υψώνεις τη φωνή σου!»

Beautiful People team

Στο πλατό του Buongiorno βρέθηκε ο Στέφανος Κασσελάκης όπου και συνομίλησε με την Φαίη Σκορδά, τον Ανδρέα Μικρούτσικο και τον Δημήτρη Ουγγαρέζο το πρωινό της Πέμπτης στο MEGA. Μάλιστα, κατά τη ροή της συζήτησης, ο ιδρυτής του Κινήματος Δημοκρατίας είχε επαναλαμβανόμενες έντονες στιχομυθίες με τον έμπειρο παρουσιαστή με αφορμή τον ευρωβουλευτή και Youtube Φειδία Παναγιώτου.

Ο γνωστός παρουσιαστής άσκησε την κριτική του στον πρόεδρο του Κινήματος Δημοκρατίας και η κουβέντα δεν άργησε να πάρει «φωτιά».

«Καταρχάς, δεν είναι ανάγκη να υψώνεις τη φωνή σου!» είπε ο Στέφανος Κασσελάκης.

«Σωστό. Εσύ ήρθες τσαντισμένος, εγώ ήμουν χαμογελαστός. Τον ξέρω τον Στέφανο Κασσελάκη» ήταν η απάντηση του Ανδρέα Μικρούτσικου.

«Δεν με ξέρεις καλά. Δεν είμαι καθόλου τσαντισμένος και μπορώ να απαντήσω στα ζητήματα αρκεί να μου δώσετε τον χρόνο» επέμεινε ο Στέφανος Κασσελάκης.

«Οι Φιλελεύθεροι και ο Φειδίας είναι η ερώτηση μου, δεν έχω πάρει απάντηση» επισήμανε, μεταξύ άλλων, ο Ανδρέας Μικρούτσικος για να αποκριθεί αμέσως ο Στέφανος Κασσελάκης πως «δεν έχεις πάρει, γιατί δεν με αφήνω να τελειώσω».

«Εγώ δεν σε άφησα; Επιθετικούλης, αλλά μ’ αρέσεις! Μ’ αρέσεις. Οι δυσκολίες σε κάνουν και χάνεις την ψυχραιμία σου ενώ έχεις τη γοητεία της απλότητας και της επικοινωνίας. Στο λέω με πολλή αγάπη αυτό, κλείνω την παρένθεση, ασ’ το» σχολίασε, εν συνεχεία, ο παρουσιαστής για να προχωρήσει ο ιδρυτής του Κινήματος Δημοκρατίας στην τοποθέτηση του. Βέβαια, λίγα λεπτά αργότερα, οι τόνοι ανέβηκαν και πάλι ανάμεσα στους δυο άνδρες.

Σ.Κ.: Ανδρέα, δεν είναι ευγενικό το να μην μπορώ να πω κάτι.

 Α.Μ.: Συγνώμη. Εντάξει, επειδή είμαι συνηθισμένος σε διάλογο μαζί σου. Θυμάσαι πως είχαμε πολλούς διαλόγους.

Σ.Κ.: Επειδή λες ότι μ’ αγαπάς. Δεν έχω ανάγκη να ζητήσεις συγνώμη.

Α.Μ.: Ζητώ εγώ συγνώμη, τηλεοπτικό συγνώμη.

Δείτε το βίντεο:

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
Lifestyle  |  Gossip  |  Hotnews

Ελλάδα: Τελευταία Ενημέρωση

Το ηχητικό-σοκ με την κόρη των δύο γιατρών

Ακούστηκε να κλαίει

Ηχητικό-σοκ μετά τον θάνατο Μαζωνάκη: Η κόρη των γιατρών απαντά κλαίγοντας – «Δεν μπορώ να σας πω τίποτα»
Beautiful People team
 |  ΕΛΛΑΔΑ
Η ατάκα-βόμβα του Οικονομόπουλου μετά το ξέσπασμα της Άριας Καλύβα

«Θέλουν να με εκθέσουν»

Έμμεση απάντηση-«βόμβα» Οικονομόπουλου στην Άρια Καλύβα: «Το αν τον αγαπούσα και του συμπαραστάθηκα, το ξέρει μόνο αυτός» ...
Beautiful People team
 |  ΕΛΛΑΔΑ
Η Βίσση «συνάντησε» την έφηβη Αννούλα μετά από 50 χρόνια

Ανατριχίλα στο ΟΑΚΑ

Η Άννα Βίσση βρέθηκε πρόσωπο με πρόσωπο με τον έφηβο εαυτό της – Η ατάκα που έκανε όλο το στάδιο να ξεσπάσει
Beautiful People team
 |  ΕΛΛΑΔΑ
Δεν ανέφεραν ούτε το όνομά της - Bίvτεο

Σούσουρο στον ΑΝΤ1

Ο Λιάγκας «έκοψε» το ρεπορτάζ που αφορούσε δηλώσεις της Φαίης Σκορδά – Bίvτεο
Beautiful People team
 |  ΕΛΛΑΔΑ