ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Η συμφωνία που δεν τήρησε ο 34χρονος - Εξαφανίστηκε με το όχημα

Έδωσε ψευδή στοιχεία

Υπόθεση απόσπασης περιουσίας με ψευδείς παραστάσεις διερευνά το ΤΑΕ Πάφου εναντίον 34χρονου.

Σύμφωνα με τον Βοηθό Αστυνομικό Διευθυντή Πάφου Μιχάλη Ιωάννου καταγγέλθηκε χτες από ένα πρόσωπο ηλικίας 51 ετών μόνιμο κάτοικο Πάφου ότι στις 15.11.21 συμφώνησε με άτομο που του παρουσίασε διαβατήριο Σουηδίας να αγοράσει το όχημα του αξίας 6.000 ευρώ.

Ο 34χρονος υπέγραψε σχετικό έντυπο μεταβίβασης και συμφώνησαν να του καταθέσει τα χρήματα σε τραπεζικό λογαριασμό που του έδωσε. Μέχρι χτες, σύμφωνα με τους ισχυρισμούς του παραπονούμενου, δεν του έχει εμβάσει το ποσό και είναι εξαφανισμένος ενώ δεν ανταποκρίνεται ούτε στις κλήσεις.

Από περαιτέρω εξετάσεις της Αστυνομίας, και με τα στοιχεία που έδωσε ο φερόμενος ύποπτος δεν υπάρχει τέτοιο πρόσωπο καταχωρημένο στα Αρχεία της Αστυνομίας της Υπηρεσίας Αλλοδαπών και Μετανάστευσης.

Κατόπιν τούτου η Αστυνομία εκτιμά ότι φέρεται και εγείρονται υπόνοιες ότι αυτός έδωσε ψευδή στοιχεία.

Εναντίον του έχει εκδοθεί ένταλμα σύλληψης με βάση τα στοιχεία που έδωσε εάν όντως είναι υπαρκτό πρόσωπο και για κάποιο λόγο δεν είναι εγγεγραμμένος. Ο 34χρονος καταζητείται, ενώ το όχημα που πήρε, έχει καταχωρηθεί στον κατάλογο αναζητουμένων οχημάτων για σκοπούς διερεύνησης της υπόθεσης.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση