ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Η κόντρα ΑΕΛ – Τράττου καλά κρατεί

Νέα επιστολή απ' τη Λεμεσιανή ομάδα

Νέα επιστολή προς την Κυπριακή Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου (ΚΟΠ) έχει στείλει η ΑΕΛ σε σχέση με τον Λεόντιο Τράττο και τον ρόλο του στην επιτροπή διαιτησίας. 

Οι ιθύνοντες της Λεμεσιανής ομάδας εκφράσαν την δυσαρέσκεια τους για το γεγονός πως δεν υπήρξε ποτέ ανταπόκριση από πλευράς ΚΟΠ σε σχέση με αίτημα απομάκρυνσης του.

Όπως τονίζουν στην ΑΕΛ το γεγονός πως η ομάδα βρίσκεται σε δικαστική μάχη με τον Λεόντιο Τράττο, αποτελεί δεδομένο το οποίο οφείλουν στην ΚΟΠ να λάβουν υπόψιν και δεν θα έπρεπε να βρίσκεται στην επιτροπή διαιτησίας.

Θυμίζουμε πως ο Λεόντιος Τράττος είναι υπεύθυνος για τους ορισμούς διαιτητών στην Γ’ Κατηγορία, την Επίλεκτη ΣΤΟΚ και στο Πρωτάθλημα Ένταξης.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση

ΑΕΛ: Να κλείσει με νίκη

ΑΕΛ: Να κλείσει με νίκη

Μπορεί βαθμολογικά να μην υπάρχει κάποιο κίνητρο για τους γαλαζοκίτρινους όμως αυτό δεν αλλάζει το στόχο
Εύη Χριστοδούλου
 |  ΑΕΛ
ΑΕΛ: Όχι τα ίδια λάθη

ΑΕΛ: Όχι τα ίδια λάθη

Το στοίχημα για τους γαλαζοκίτρινους, είναι να αποφύγουν τα λάθη των τελευταίων χρόνων
Εύη Χριστοδούλου
 |  ΑΕΛ
Ντεμπούτο/ Μπέκερ

Ντεμπούτο/ Μπέκερ

Πραγματοποιεί το ντεμπούτο του με τη Λεμεσιανή ομάδα, στο παιχνίδι με τον Εθνικό Άχνας
 |  ΑΕΛ