ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Η Ελπίδα Ιακωβίδου τα «έβαλε» με τον καύσωνα

«Τί γίνεται παιδιά;»

Ο καύσωνας ''Κλέων'' έχει κάνει εδώ και λίγες μέρες αισθητή την παρουσία του, με το θερμόμετρο να δείχνει σταθερά θερμοκρασίες άνω των 40 βαθμών.

Πολλοί είναι αυτοί, που είχαν τη δυνατότητα κι έτρεξαν στις παραλίες, προκειμένου να απολαύσουν στιγμές δροσιάς, υπάρχουν όμως και αυτοί που δεν κατάφεραν και ήρθαν αντιμέτωποι με 40αρια και όχι μόνο.. Ανάμεσα σε αυτούς και η Ελπίδα Ιακωβίδου, η οποία μπήκε στο αυτοκίνητό της και αντίκρυσε το θερμόμετρο να δείχνει 52 βαθμούς Κελσίου!

Την έκπληξή της έκανε γνωστή με stories, που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram, ενώ στη συνέχεια, πάντα λαμπερή, αναρωτήθηκε: ''Τί γίνεται παιδιά με τον «Κλέων»;;;''.

Είμαστε σίγουροι πως το Σαββατοκύριακο η παρουσιάστρια της εκπομπής του ΡΙΚ ''Όμορφη Μέρα Κάθε Μέρα'' δε θα χάσει ευκαιρία και θα τρέξει κι εκείνη σε κάποια παραλία..

 

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση

Μόλις μαθεύτnκε

Μιχόπουλος-Ευριπίδου

Μόλις μαθεύτnκε η είδηση για το ζευγάρι μετά από δύο χρόνια – Οι εικόνες που «μιλούν» από μόνες τους
Beautiful People team
 |  ΚΥΠΡΟΣ
Σοκάρει η Όλγα Ποταμίτου για την περιπέτεια υγείας της: «Δύο χρόνια με παιδεύει – Είμαι με μπαστούνι»

«Λύγισε» η Όλγα Ποταμίτου

«Δύο χρόνια με παιδεύει ο έρπης ζωστήρας – Είμαι με μπαστούνι» – Τι είναι η ασθένεια που της άλλαξε τη ζωή
Beautiful People team
 |  ΚΥΠΡΟΣ
Το εντυπωσιακό λευκό co-ord set με παγιέτες και η ιδιαίτερη ιστορία που κρύβεται πίσω από την εμφάνισή της

«Γιαννούλα μου!»

Χριστιάνα Αριστοτέλους: Η μητέρα της δημιούργησε το λαμπερό look της πρεμιέρας
Beautiful People team
 |  ΚΥΠΡΟΣ