ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Η αντίδραση της Ελευθερίας για τα φιλιά Μάριου - Καρολίνας (vid)

Δείτε το video

Ελευθερία Ελευθερίου μίλησε στην εκπομπή «Γεια σου» και στον Κωνσταντίνο Αρτσίτα μετά την αποκάλυψη για το ειδύλλιο στο Survivor All Star ανάμεσα σε Μάριο Πρίαμο και Καρολίνα Καλύβα. Η γνωστή τραγουδίστρια, το τελευταίο διάστημα, έχει απασχολήσει τα media, καθώς τα δημοσιεύματα τη θέλουν ζευγάρι με τον Μάριο Πρίαμο.

«Όταν δεν γνωρίζεις κάτι δεν μπορείς και να πεις κάτι. Αυτά με τον Μάριο σίγουρα δεν μπορώ να τα σχολιάσω με τίποτα. Απλά το μόνο που έχω να πω είναι ότι λυπάμαι, προφανώς δεν γνωρίζουν το τι έχει γίνει, δεν είναι εις γνώσιν τους, οπότε όταν έρθει η ώρα θα διαχειριστούν όπως είναι», σχολίασε η Ελευθερία Ελευθερίου.

Όταν ρωτήθηκε από τον δημοσιογράφο για εάν είναι ζευγάρι με τον Μάριο Πρίαμο, η τραγουδίστρια δεν θέλησε να απαντήσει: «Αυτό δεν θέλω να το σχολιάσω, ευχαριστώ», είπε η Ελευθερία Ελευθερίου στην κάμερα του ΣΚΑΪ.

ΠΗΓΗ: reader.gr

Ελλάδα: Τελευταία Ενημέρωση

Ανατροπή στον ALPHA

Συναγερμός στον ALPHA

Τελειώνει απόψε το πρόγραμμα που “τσάκισε” τον ανταγωνισμό – Τι θα μπει στη θέση του
Beautiful People team
 |  ΕΛΛΑΔΑ
Η εξομολόγηση της Σοφίας Καρβέλα στην Άννα Βίσση και η δυσκολία που κράτησε χρόνια

«Υπέφερα για χρόνια»

Η συγκλονιστική εξομολόγηση της Σοφίας Καρβέλα για τη μητέρα της, Άννα Βίσση, μετά το ΟΑΚΑ
Beautiful People team
 |  ΕΛΛΑΔΑ
Το ηχητικό-σοκ με την κόρη των δύο γιατρών

Ακούστηκε να κλαίει

Ηχητικό-σοκ μετά τον θάνατο Μαζωνάκη: Η κόρη των γιατρών απαντά κλαίγοντας – «Δεν μπορώ να σας πω τίποτα»
Beautiful People team
 |  ΕΛΛΑΔΑ