ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

GNTM: Η «κόντρα» ανάμεσα σε Χατζηπαντελή και Καγιά

«Τώρα θέλουμε τα τατουάζ σου, πριν δεν τα θέλαμε!»

Η Σοφία Χατζηπαντελή επέστρεψε στο GNTM κι όπως ήταν αναμενόμενο, οι πρώτες διαφωνίες με τη Βίκυ Καγιά έκαναν την εμφάνισή τους.

Οι δύο γυναίκες είναι σε «κόντρα» σύμφωνα με τα δημοσιεύματα. Αφορμή για την ένταση που δημιουργήθηκε στο χθεσινό επεισόδιο του ημιτελικού, στάθηκαν τα τατουάζ της Κότυ. Ενώ οι κριτές παρατηρούσαν τις φωτογραφίες των διαγωνιζόμενων, η Βίκυ Καγιά μίλησε θετικά για το πώς φαίνονται στη φωτογράφιση τα τατουάζ του μοντέλου.

Φυσικά, την παρατήρησή της σχολίασε η Σοφία Χατζηπαντελή, λέγοντας πως η Βίκυ Καγιά τη μία θέλει τατουάζ και την άλλη όχι. «Διαφορετικό perspective, αχα. Τώρα θέλουμε τα τατουάζ σου, πριν δεν τα θέλαμε», είπε η Χατζηπαντελή, με την Καγιά να της απαντά: «Δεν τα θέλω ποτέ».

«Δεν πειράζει, οι υπόλοιποι τα θέλουν», της είπε και η Κότι. Η Βίκυ Καγιά τη ρώτησε τότε σε ποιους αναφέρεται, με το μοντέλο να της εξηγεί ότι την κλείνουν για καμπάνιες, μόνο και μόνο για την πλάτη της. «Πόσοι πελάτες το κάνουν αυτό;», τη ρώτησε η Καγιά, με τη Σοφία Χατζηπαντελή να της λέει: «Την άλλη εβδομάδα κλείνω για το my back tattoo».

 

Στο τέλος, η guest κριτής είπε στην Κότυ: «Σε παρακαλώ μάρτυράς μου ο Θεός. Μην πας σε εμπορική φωτογράφιση. Το λέω ως κοπλιμέντο».

Πηγή: protothema.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Ελλάδα: Τελευταία Ενημέρωση

Η Τζένη Ζαχαροπούλου πέθανε σήμερα, Πέμπτη 2 Ιουλίου, σε ηλικία 85 ετών, σκορπίζοντας θλίψη, ενώ ο γαμπρός της  Νάσος Γουμενίδης  μιλά για «εφιάλτη» δύο εβδομάδων.

Θρήνος για τον Νάσο Γουμενίδη

Σπαράζει καρδιές η ανάρτηση για την πεθερά του Τζένη Ζαχαροπούλου – «Τις τελευταίες δύο εβδομάδες ζήσαμε όλοι μαζί έναν ...
Beautiful People team
 |  ΕΛΛΑΔΑ
Χιλιάδες αρνητικά σχόλια ήδη - Τι έκαναν Οικονομάκου και Τσερέλα

Όλοι τους κράζουν

Τι έκαναν Οικονομάκου και Μπρούνο Τσερέλα στον γάμο τους με την ελληνική σημαία
Beautiful People team
 |  ΕΛΛΑΔΑ