ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Γιώτα Παπαδοπούλου: Με καλοκαιρινή διάθεση και αέρινη εμφάνιση στην Λάρνακα

Οι φωτογραφίες της Γιώτας Παπαδοπούλου από πρόσφατη απόδρασή της

Μαζί με τον σύζυγό της και όχι μόνο, η Γιώτα Παπαδοπούλου την Κυριακή 2 Ιουνίου πραγματοποίησε απόδραση στην Λάρνακα και πιο συγκεκριμένα, στο εστιατόριο Το Αίθριον.

Όπως είδαμε μέσα από τα στόρι που μοιράστηκε η Γιώτα Παπαδοπούλου και στα οποία την είδαμε αρχικά να ποζάρει με την Χαριτίνη Παττίχη και την κορούλα της δεύτερης και έπειτα, με τον σύζυγό της, Νικόλα Παπαδόπουλο, πέτυχε μια πολύ όμορφη και καλοκαιρινή εμφάνιση.

Συγκεκριμένα, για την περίσταση επέλεξε να φορέσει ένα αέρινο λευκό embroidered φόρεμα με φλοράλ pattern, το οποίο προσδίδει κομψότητα και φινέτσα και την ίδια στιγμή είναι κατάλληλο τόσο για καθημερινές βόλτες όσο και για βραδινές εξόδους.

Με αφορμή την πρόσφατη καλοκαιρινή εμφάνιση της Γιώτας Παπαδοπούλου, αξίζει να θυμίσουμε πως ένα λευκό μάξι φόρεμα είναι ιδανικό για καλοκαιρινές εμφανίσεις καθώς το λευκό χρώμα αντανακλά το ηλιακό φως, κρατώντας το σώμα δροσερό, ενώ παράλληλα με την αέρινη ύφανσή του επιτρέπει στον αέρα να κυκλοφορεί ελεύθερα, προσφέροντας άνεση και δροσιά. 

 

 

 

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση

Σοκάρει η Όλγα Ποταμίτου για την περιπέτεια υγείας της: «Δύο χρόνια με παιδεύει – Είμαι με μπαστούνι»

«Λύγισε» η Όλγα Ποταμίτου

«Δύο χρόνια με παιδεύει ο έρπης ζωστήρας – Είμαι με μπαστούνι» – Τι είναι η ασθένεια που της άλλαξε τη ζωή
Beautiful People team
 |  ΚΥΠΡΟΣ
Το εντυπωσιακό λευκό co-ord set με παγιέτες και η ιδιαίτερη ιστορία που κρύβεται πίσω από την εμφάνισή της

«Γιαννούλα μου!»

Χριστιάνα Αριστοτέλους: Η μητέρα της δημιούργησε το λαμπερό look της πρεμιέρας
Beautiful People team
 |  ΚΥΠΡΟΣ