ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Γεωργιάδης: «Είμαστε κοντά σε Μπάμπιτς και Ντίας»

Στον ΣΠΟΡ FM 95,0 ο πρόεδρος της ΠΑΕΕΚ

Στον ΣΠΟΡ FM 95,0 και στην εκπομπή «Κάνε Παιχνίδι», με την Στέλλα Σωκράτους, μίλησε ο πρόεδρος της ΠΑΕΕΚ, Κλεάνθης Γεωργιάδης.

Αναλυτικά:

Αρχικό σχόλιο: «Αναβλήθηκε η πρεμιέρα για να δοθεί περσότερος χρόνος. Να ευχηθούμε καλή επιτυχία στις ομάδες μας που αγωνίζονται αύριο».

«Πρέπει να δούμε τη μεγάλη εικόνα, όσο πάει καλά η Κύπρος κερδίζουμε όλοι. Γίνεται προσπάθεια να πάρουμε το πρωτάθλημα ένα βήμα παρακάτω. Η αναβολή μας δημιουργεί πρόβλημα αλλά ούτε μια στιγμή δεν υπήρχε ενδοιασμός για το κατά πόσο πρέπει να συναινέσουμε. Ο φίλος ο Ευγένιος μας είχε πει από πριν ότι υπήρχε από πριν η πρόθεση για αναβολή».

Για το μεταγραφικό σχεδιασμό: «Ο σχεδιασμός προχώρησε και προχώρα όπως ακριβώς σχεδιάστηκε. Είπαμε ότι δεν ανεβήκαμε στη πρώτη κατηγορία απλά για να πούμε ότι ανεβήκαμε. Θα κάνουμε ότι μπορούμε με σκοπό τη παραμονή. Ενισχυθήκαμε με ποιοτικούς ποδοσφαιριστές σε θέσεις κλειδιά. Έμειναν τρεις κενές θέσεις, είμαστε κοντά και νομίζω ότι μέχρι το τέλος της εβδομάδας, θα ολοκληρωθούν αυτές οι κινήσεις».

Για Μπάμπιτς και Ντίας: «Μας ενδιαφέρουν και οι δύο και θέλω να ελπίζω ότι θα έχουμε θετική κατάληξή, αφού θεωρούνται σημαντικοί από τον προπονητή. Θα πάρουμε επίσης ακόμη δύο ποδοσφαιριστές. Είναι αλήθεια ότι στα πλάνα μας τα αγωνιστικά χωράει ο Μπάμπιτς και είμαστε σε επαφή. Θα βοηθηθεί και ο ίδιος, αφού θα πάρει αρκετές ευκαιρίες. Ευελπιστώ ότι πολύ σύντομα θα καταλήξει θετικά η συμφωνία. Το ίδιο και ο Ντίας. Θεωρώ πολύ καλές και τις δύο περιπτώσεις και είμαστε πολύ κοντά».

Για τα φιλικά: «Θα δώσουμε φιλικό την Παρασκευή με την ΑΕΛ και έναν την Πέμπτη με το ΑΠΟΕΛ, νομίζω ότι θα είμαστε ακόμα πιο έτοιμοι στις 11 του Σεπτεμβρίου με τον Εθνικό στο Δασάκι. Φαίνεται πως μας τρέχει η τύχη ούτως ώστε το πρώτο μας παιχνίδια να είναι με προσφυγικό σωματείο».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΠΑΕΕΚ: Τελευταία Ενημέρωση