ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Φυλάκιση 10 μηνών για τον Λάμπη Λιβιεράτο

Τι συνέβη;

Καμπάνα 10 μηνών έφαγε ο Λάμπης Λιβιεράτος από το Μονομελές Πλγημμελειοδικείο Αθηνών.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Espresso, ο αγαπημένος τραγουδιστής κάθισε στο εδώλιο μαζί με τον πρώην συνέταιρό του στο μπαρ Love Me, που διατηρούσαν οι δυο τους, στο κέντρο της Αγίας Παρασκευής.

Ο Λάμπης Λιβιεράτος ανέφερε στο δικαστήριο: «Την περίοδο της κρίσης, η επιχείρηση που είχαμε άρχισε να έχει προβλήματα. Κάναμε προσπάθειες για να πληρώνουμε τις υποχρεώσεις μας, όμως δεν τα καταφέρναμε». Όσον αφορά τις τρεις ακάλυπτες επιταγές για τις οποίες κατηγορείται, ο γνωστός τραγουδιστής εξήγησε: «Έκανα προσπάθειες να έρθω σε ρύθμιση με τον μηνυτή, να αποπληρώνω σταδιακά με μικρότερα ποσά. Η κατάσταση ήταν πολύ δύσκολη, γιατί είχαμε πολλές υποχρεώσεις. Μας οφείλουν χρήματα οι άλλοι συνέταιροι, γιατί εμείς, ως διαχειριστές, δεν μπορούσαμε να ανταπεξέλθουμε. Η μη εξόφληση των επιταγών ήταν λόγω οικονομικής αδυναμίας. Θέλαμε αλλά δεν μπορούσαμε!»

Σύμφωνα με την ίδια πηγή λοιπόν, οι δύο από τις τρεις επιταγές που δόθηκαν σε προμηθευτή και δεν εξοφλήθηκαν έφεραν την υπογραφή και των δύο συνεταίρων, ενώ την τρίτη υπέγραφε μόνος του ο συνέταιρος του τραγουδιστή.

Το δικαστήριο έκρινε ενόχους και τους δύο επιχειρηματίες, καταδικάζοντας τον Λάμπη Λιβιεράτο σε ποινή φυλάκισης 10 μηνών με τριετή αναστολή για τις δύο επιταγές συνολικού ύψους 26.000 ευρώ, καθώς η τρίτη, ύψους 20.000 ευρώ, δεν έφερε την υπογραφή του.

Beautiful People: Τελευταία Ενημέρωση

Το χαστούκι του 1997 που έγραψε τηλεοπτική ιστορία

Πέθανε η Αναστασία Αθήνη

Έγινε γνωστή στο πανελλήνιο από το περιστατικό του 1997, όταν είχε χαστουκίσει τη Δήμητρα Λιάνη στη Στοά του Βιβλίου
Beautiful People team
 |  ΕΛΛΑΔΑ
Ο Βασίλης Μπισμπίκης και η απάντηση για τον δεύτερο γάμο

Βανδή για Μπισμπίκη

«Την χρωστούσα στον εαυτό μου αυτή τη χαρά! Ήθελα μια δεύτερη ευκαιρία στη ζωή και ήρθε»
Beautiful People team
 |  ΕΛΛΑΔΑ